Povezane vesti
Đoković: Nadam se da ću biti na pravi način dočekan u Australiji
Dnevnik 24.12.2022
DUBAI: Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je na konferenciji za medije u Dubaiju da se nada da će na pravi način biti dočekan u Australiji nakon onoga što se desilo u toj zemlji u januaru ove godine. "U prošlosti sam uvek imao priliku da… »
Novak Đoković očekuje podršku u Australiji: Uvek sam je imao tamo, potrebna mi je za dobre razultate
Euronews 24.12.2022
Najbolji srpski teniser Novak Đokvić za početak nastupajuće sezone se sprema na egzibicinom turniru u Dubaiju, a prvi zvaničan nastup u 2023. godini imaće na turniru u Adelejdu, koji se održava od 1. do 8 januara. Biće to njegova generalna proba pred… »
Đoković pričao o Australiji: „Nadam se da ću biti dočekan na pravi način – volim da igram tamo!“
Hot sport 24.12.2022
Čini se da je spremniji nego ikad. Novak Đoković, prošle sezone deportovan je iz Australije i zabranjeno mu je da uđe u tu državu naredne tri godine. Međutim, ta kazna je u međuvremenu ukinuta i sada može neometano da dođe u Australiju. Nole je pričao… »
Đoković: Volim da igram u Australiji, nadam se dobrom dočeku
Vesti online 24.12.2022
Australijan open je na programu od 16. do 29. januara. Novak Đoković rekao je da se nada dobrom prijemu kod javnosti u Australiji, uoči grend slem turnira u Melburnu. – Posle onoga što se desilo prošle godine, nadam se da ću biti na pravi način dočekan i… »
Sport klub 24.12.2022
Podeli : Australijan open je na programu od 16. do 29. januara. Novak Đoković rekao je da se nada dobrom prijemu kod javnosti u Australiji, uoči grend slem turnira u Melburnu. „Posle onoga što se desilo prošle godine, nadam se da ću biti na pravi način… »
N1 Info 24.12.2022
Australijan open je na programu od 16. do 29. januara. Novak Đoković rekao je da se nada dobrom prijemu kod javnosti u Australiji, uoči grend slem turnira u Melburnu. „Posle onoga što se desilo prošle godine, nadam se da ću biti na pravi način dočekan i… »
"Posle onog što mi se desilo"... Novak Đoković poslao moćnu poruku Australijancima
Večernje novosti 24.12.2022
NOVAK Đoković dominira u Dubaiju. Ne samo sa teniskom lopticom, Srbin pravi šou i u stvarima koji nemaju veze sa "belim sportom" FOTO: AP/Tanjug Razgovori su uglavnom šaljivi kao i ponašanje Đokovića dok se ne pomene Novakova bolna tema Australijan open… »
Đoković gubio, pa doneo jalovu pobedu Sokolovima
Danas 24.12.2022
Prvi trijumf šestog reketa sveta u „Svetskoj teniskoj ligi“. Na kraju prve runde egzibicionog turnira u Dubaiju, Novak Đoković slavio je posle preokreta u duelu sa Sebastijanom Ofnerom. Austrijanac je tesno dobio uvodni set (7:6), pa glatko izgubio… »
Vesti dana »
Evropski savet produžio ekonomske sankcije Rusiji za godinu dana
Euronews pre 21 minutajoš 39 povezanih
Posle napada na tanker UN prekinule evakuaciju brodova kroz Ormuski moreuz
Beta pre 26 minutajoš 25 povezanih
Država daje još 300 miliona evra mladima: Skupština usvojila zakon, ovo je spisak svih detalja pomoći
Kurir pre 2 satajoš 56 povezanih