Повезане вести

Ђоковић: Надам се да ћу бити на прави начин дочекан у Аустралији

Ђоковић: Надам се да ћу бити на прави начин дочекан у Аустралији

Дневник 24.12.2022
ДУБАИ: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је на конференцији за медије у Дубаију да се нада да ће на прави начин бити дочекан у Аустралији након онога што се десило у тој земљи у јануару ове године. "У прошлости сам… »
Новак Ђоковић очекује подршку у Аустралији: Увек сам је имао тамо, потребна ми је за добре разултате

Новак Ђоковић очекује подршку у Аустралији: Увек сам је имао тамо, потребна ми је за добре разултате

Еуроневс 24.12.2022
Најбољи српски тенисер Новак Ђоквић за почетак наступајуће сезоне се спрема на егзибицином турниру у Дубаију, а први званичан наступ у 2023. години имаће на турниру у Аделејду, који се одржава од 1. до 8 јануара. Биће то његова… »
Ђоковић причао о Аустралији: „Надам се да ћу бити дочекан на прави начин – волим да играм тамо!“

Ђоковић причао о Аустралији: „Надам се да ћу бити дочекан на прави начин – волим да играм тамо!“

Хот спорт 24.12.2022
Чини се да је спремнији него икад. Новак Ђоковић, прошле сезоне депортован је из Аустралије и забрањено му је да уђе у ту државу наредне три године. Међутим, та казна је у међувремену укинута и сада може неометано да дође у… »
Ђоковић: Волим да играм у Аустралији, надам се добром дочеку

Вести онлине 24.12.2022
Аустралијан опен је на програму од 16. до 29. јануара. Новак Ђоковић рекао је да се нада добром пријему код јавности у Аустралији, уочи гренд слем турнира у Мелбурну. – После онога што се десило прошле године, надам се да ћу бити… »

Спорт клуб 24.12.2022
Подели : Аустралијан опен је на програму од 16. до 29. јануара. Новак Ђоковић рекао је да се нада добром пријему код јавности у Аустралији, уочи гренд слем турнира у Мелбурну. „После онога што се десило прошле године, надам се да… »

Н1 Инфо 24.12.2022
Аустралијан опен је на програму од 16. до 29. јануара. Новак Ђоковић рекао је да се нада добром пријему код јавности у Аустралији, уочи гренд слем турнира у Мелбурну. „После онога што се десило прошле године, надам се да ћу бити… »
"После оног што ми се десило"... Новак Ђоковић послао моћну поруку Аустралијанцима

"После оног што ми се десило"... Новак Ђоковић послао моћну поруку Аустралијанцима

Вечерње новости 24.12.2022
НОВАК Ђоковић доминира у Дубаију. Не само са тениском лоптицом, Србин прави шоу и у стварима који немају везе са "белим спортом" ФОТО: АП/Тањуг Разговори су углавном шаљиви као и понашање Ђоковића док се не помене Новакова… »
Ђоковић губио, па донео јалову победу Соколовима

Ђоковић губио, па донео јалову победу Соколовима

Данас 24.12.2022
Први тријумф шестог рекета света у „Светској тениској лиги“. На крају прве рунде егзибиционог турнира у Дубаију, Новак Ђоковић славио је после преокрета у дуелу са Себастијаном Офнером. Аустријанац је тесно добио уводни сет… »

Вести дана »