Повезане вести
Ђоковић: Надам се да ћу бити на прави начин дочекан у Аустралији
Дневник 24.12.2022
ДУБАИ: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је на конференцији за медије у Дубаију да се нада да ће на прави начин бити дочекан у Аустралији након онога што се десило у тој земљи у јануару ове године. "У прошлости сам… »
Новак Ђоковић очекује подршку у Аустралији: Увек сам је имао тамо, потребна ми је за добре разултате
Еуроневс 24.12.2022
Најбољи српски тенисер Новак Ђоквић за почетак наступајуће сезоне се спрема на егзибицином турниру у Дубаију, а први званичан наступ у 2023. години имаће на турниру у Аделејду, који се одржава од 1. до 8 јануара. Биће то његова… »
Ђоковић причао о Аустралији: „Надам се да ћу бити дочекан на прави начин – волим да играм тамо!“
Хот спорт 24.12.2022
Чини се да је спремнији него икад. Новак Ђоковић, прошле сезоне депортован је из Аустралије и забрањено му је да уђе у ту државу наредне три године. Међутим, та казна је у међувремену укинута и сада може неометано да дође у… »
Ђоковић: Волим да играм у Аустралији, надам се добром дочеку
Вести онлине 24.12.2022
Аустралијан опен је на програму од 16. до 29. јануара. Новак Ђоковић рекао је да се нада добром пријему код јавности у Аустралији, уочи гренд слем турнира у Мелбурну. – После онога што се десило прошле године, надам се да ћу бити… »
Спорт клуб 24.12.2022
Подели : Аустралијан опен је на програму од 16. до 29. јануара. Новак Ђоковић рекао је да се нада добром пријему код јавности у Аустралији, уочи гренд слем турнира у Мелбурну. „После онога што се десило прошле године, надам се да… »
Н1 Инфо 24.12.2022
Аустралијан опен је на програму од 16. до 29. јануара. Новак Ђоковић рекао је да се нада добром пријему код јавности у Аустралији, уочи гренд слем турнира у Мелбурну. „После онога што се десило прошле године, надам се да ћу бити… »
"После оног што ми се десило"... Новак Ђоковић послао моћну поруку Аустралијанцима
Вечерње новости 24.12.2022
НОВАК Ђоковић доминира у Дубаију. Не само са тениском лоптицом, Србин прави шоу и у стварима који немају везе са "белим спортом" ФОТО: АП/Тањуг Разговори су углавном шаљиви као и понашање Ђоковића док се не помене Новакова… »
Ђоковић губио, па донео јалову победу Соколовима
Данас 24.12.2022
Први тријумф шестог рекета света у „Светској тениској лиги“. На крају прве рунде егзибиционог турнира у Дубаију, Новак Ђоковић славио је после преокрета у дуелу са Себастијаном Офнером. Аустријанац је тесно добио уводни сет… »
Вести дана »
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 1 сатјош 31 повезана
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 29 минутајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 34 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 30 повезаних