Повезане вести

Душко Вујошевић за „Вечерњи лист“: Било би логично да сам у Партизану, али се плаше да ће наљутити државу

Душко Вујошевић за „Вечерњи лист“: Било би логично да сам у Партизану, али се плаше да ће наљутити државу

Данас 24.12.2022
Некадашњи тренер Партизана Душко Вујошевић у разговору за загребачки „Вечерњи лист“ говорио је, између осталог, о односу са бившим клубом. Иако је прошло скоро десет година од када је отишао из клуба, тај одлазак и даље је… »
Вујошевић о Партизану, уметнинама…

Вујошевић о Партизану, уметнинама…

Н1 Инфо 24.12.2022
Некадашњи трофејни тренер Партизана Душко Вујошевић у разговору за хрватски "Вечерњи лист" говорио је, између осталог, о односу са бившим клубом, личном богатству... – Нисам страствени навијач, само сам страствени тренер. Али… »
Вујошевић: Партизан се боји да ме ангажује

Вујошевић: Партизан се боји да ме ангажује

Спорт клуб 24.12.2022
Подели : Некадашњи трофејни тренер Партизана Душко Вујошевић у разговору за хрватски "Вечерњи лист" говорио је, између осталог, о односу са бившим клубом, личном богатству... – Нисам страствени навијач, само сам страствени… »
„Нису партизани на Сутјесци имали већи буџет од Немаца, а опет су победили“

„Нису партизани на Сутјесци имали већи буџет од Немаца, а опет су победили“

Нова 24.12.2022
Душко Вујошевић, најтрофејнији тренер у историји Партизана, још једном је одушевио црно-беле навијаче једним поређењем. Вујошевић је у интервјуу за „ Вечерњи лист“ говорио о многим темама које занимају навијаче у Србији, али и… »
Вујошевић открио шта се крије иза псовки, забране коју има у Србији и због чега га се Партизан плаши

Вујошевић открио шта се крије иза псовки, забране коју има у Србији и због чега га се Партизан плаши

Нова 24.12.2022
Најтрофејнији тренер у историји Партизана одговорио је на многа питања која занимају јавност у Србији, али и у Хрватској. Душко Вујошевић је у разговору за „ Вечерњи лист“ говорио о многим темама које занимају навијаче… »

Вести дана »