Повезане вести

Познати датум и време Лаћине сахране: Почиваће поред мајке и брата

Познати датум и време Лаћине сахране: Почиваће поред мајке и брата

Нова 24.12.2022
Текстописац Милан Радуловић Лаћа, чије је тело јуче из Израела допремљено у Београд, биће сахрањен у уторак на Новом гробљу. Лаћин отац Александар Радуловић Фута није желео обдукцију, због чега ће текстописац бити сахрањен у… »
Познато време и место сахране Милана Радуловића Лаће

Познато време и место сахране Милана Радуловића Лаће

Блиц 24.12.2022
Текстописац Милан Радуловић Лаћа, чије тело је јуче допремљено из Израела у Београд, биће сахрањен у уторак. Како сазнаје Блиц, опело почиње у 12 сати, након чега ће се у 12.30 обавити сахрана. Лаћа ће бити сахрањен на Новом… »
Језива симболика Лаћине смрти: Идентификован по крсту, пронађен у близини светог места

Језива симболика Лаћине смрти: Идентификован по крсту, пронађен у близини светог места

Нова 24.12.2022
Милан Лаћа Радуловић преминуо је 20. децембра, а свакодневно у јавности се појављују нови детаљи његове мистериозне смрти. Син Марине Туцаковић и Александра Футе Радуловића последње дане свог живота провео је у Израелу… »
Познати датум и време сахране Лаће Радуловића: Српски текстописац биће сахрањен поред мајке и брата!

Познати датум и време сахране Лаће Радуловића: Српски текстописац биће сахрањен поред мајке и брата!

Мондо 24.12.2022
Откривени датум и време сахране Милана Лаће Радуловића који је изненада и под још увек неразјашњеним околностима преминуо у Израелу. Откривени датум и време сахране Милана Лаће Радуловића који је изненада и под још увек… »
Ево када и где ће Лаћа бити сахрањен: Милан Радуловић почиваће у породичној гробници, уз мајку Марину Туцаковић и брата Милоша…

Ево када и где ће Лаћа бити сахрањен: Милан Радуловић почиваће у породичној гробници, уз мајку Марину Туцаковић и брата Милоша…

Вечерње новости 24.12.2022
САХРАНА Милана Лаће Радуловића заказана је за уторак 27. децембар од 12:30. Фото: Јутјуб/ВИПТВ СРБИЈА Породица ће се окупити око 11.30 и примати саучешће, док је опело заказано тачно у подне. Лаћа ће бити сахрањен у породичној… »
Мислио сам да је на добром путу! Мили се присетио Лаће Радуловића, радили на новим песмама - "Послао ми је једну слику!"

Мислио сам да је на добром путу! Мили се присетио Лаће Радуловића, радили на новим песмама - "Послао ми је једну слику!"

Мондо 24.12.2022
Александар Милић Мили проговорио о смрти Милана Лаће Радуловића са којим је приватно био добар, али и уговарао сарадњу на новим песмама. Александар Милић Мили проговорио о смрти Милана Лаће Радуловића са којим је приватно био… »
Ковчег са телом стигао у Србију: Последње путовање Милана Лаће Радуловића

Ковчег са телом стигао у Србију: Последње путовање Милана Лаће Радуловића

Вечерње новости 23.12.2022
ТЕЛО текстописца Милана Лаће Радуловића, који је преминуо у Израелу у 36. години, допремљено је јуче око 11 часова у Београд авионом, преко компаније за транспорт терета. Фото: Принтксрин/Јутјуб/Нешто другачије Ковчег са телом… »

Вести дана »