Povezane vesti

Operacija smanjenja grudi nakon koje je Branka umrla ne sme da se radi u ordinacijama! Prim. dr Colić objašnjava zašto je…

Operacija smanjenja grudi nakon koje je Branka umrla ne sme da se radi u ordinacijama! Prim. dr Colić objašnjava zašto je…

Kurir 24.12.2022
Smanjivanje grudi je jedna od najtežih i najkomplikovanijih plastičnih operacija i ne sme se raditi u neadekvatnim uslovima i ordinacijama u kojima nema intenzivne nege, već samo u specijalnim bolnicama, kaže za Kurir prim. dr Milan Colić, specijalista… »
Da nije tad ustala, moglo je da se desi da ne umre! Dr Novaković i o hirurgu koji je ženi smanjio grudi: Odlično ga znam

Da nije tad ustala, moglo je da se desi da ne umre! Dr Novaković i o hirurgu koji je ženi smanjio grudi: Odlično ga znam

Mondo 24.12.2022
Presednik Republičke stručne komisije za plastičnu hirurgiju objasnio je koliki je rizik za smrtni ishod nakon operacije smanjenja grudi i dotakao se hirurga koji je ovu proceduru obavio ženi koja je preminula. Presednik Republičke stručne komisije za… »
Ministarka zdravlja o smrti žene posle smanjenja grudi: Inspekcija nije mogla da uđe u ordinaciju

Ministarka zdravlja o smrti žene posle smanjenja grudi: Inspekcija nije mogla da uđe u ordinaciju

Telegraf 24.12.2022
Branka V. operisana je 16. decembra u ordinaciji, a zbog zahvata smanjenja grudi došla je iz Nemačke u Beograd. Povodom smrti Branke V. (49), koja je preminula 16. decembra posle operacije smanjivanja grudi u ordinaciji za plastičnu i estetsku hirurgiju… »
Ministaka Grujičić za Kurir o smrti žene posle smanjenja grudi: Inspekcija Ministarstva juče nije mogla da uđe u ordinaciju…

Ministaka Grujičić za Kurir o smrti žene posle smanjenja grudi: Inspekcija Ministarstva juče nije mogla da uđe u ordinaciju…

Kurir 24.12.2022
Povodom smrti Branke Vasović (49), koja je preminula 16. decembra posle operacije smanjivanja grudi u ordinaciji za plastičnu i estetsku hirurgiju "Dušanović" u centru Beograda, ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić za Kurir kaže da je… »
"Ostavili su je samu, sa jednom sestrom": Oglasio se brat žene koje ja preminula nakon operacije smanjenja grudi: 6 sati je…

"Ostavili su je samu, sa jednom sestrom": Oglasio se brat žene koje ja preminula nakon operacije smanjenja grudi: 6 sati je…

Blic 24.12.2022
Branka Vasović (49) je iz Nemačke došla u Srbiju da se podvrgne zahvatu smanjenja grudi zbog bolova u leđima. Intervencija je 16. decembra u ordinaciji "Dušanović" trajala šest sati i preminula je iste večeri pre nego što ju je Hitna dovezla do… »

Vesti dana »

Vremeplov: Rođen Paja Patak

Vremeplov: Rođen Paja Patak

RTV pre 5 satijoš 1 povezana
Vreme danas pretežno sunčano, toplo i sparno

Vreme danas pretežno sunčano, toplo i sparno

Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Srednji kurs dinara za evro 117,3910 dinara

Srednji kurs dinara za evro 117,3910 dinara

RTV pre 2 satajoš 1 povezana
Amerika priprema obračun sa Kinom

Amerika priprema obračun sa Kinom