Повезане вести

Ваха коначно проговорио: "Одузели су ми понос"

Ваха коначно проговорио: "Одузели су ми понос"

Спортске.нет 24.12.2022
Он је ту селекцију кроз напорне афричке квалификације одвео на Мундијал у Катару, али је смењен уочи турнира због сукоба са звездама тима Зијешом и Мазрауијем. На његово место дошао је Валид Реграги, који је Мароко водио до… »
"Не могу да заборавим и опростим": Халихоџић љут што није добио прилику да води Мароко на Мундијалу

"Не могу да заборавим и опростим": Халихоџић љут што није добио прилику да води Мароко на Мундијалу

Вечерње новости 24.12.2022
МАРОКО је био најпријатније изненађење Светског првенства у Катару, а о отказу са места тренера "лавова Атласа" говорио је Вахид Халихоџић. Фото: ЕПА-ЕФЕ/КИМИМАСА МАИАМА Босанскохерцеговачки стручњак је одвео афричку селекцију… »
„Одузели су ми понос“: Творац садашњег тима Марока, Вахид Халилхоџић, не прашта отказ пред Мундијал

„Одузели су ми понос“: Творац садашњег тима Марока, Вахид Халилхоџић, не прашта отказ пред Мундијал

Данас 24.12.2022
После освајања сензационалног четвртог места на Светском првенству у табору афричке селекције нису помињали човека с којим су прошли комплетне квалификације. Вахид Халилхоџић је од 2019. године водио најбоље фудбалере Марока… »

Вести дана »