Povezane vesti

Dodik: Dan Republike integrativni praznik

Dodik: Dan Republike integrativni praznik

RTV 24.12.2022
JAHORINA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Republika Srpska obeležavati i slaviti Dan Republike i da će centralna svečanost svake godine biti održavana u drugom gradu, čime se, kako je naveo, želi pokazati da je to… »
Dodik: Slavićemo Dan Republike, ne zanima nas da li ga podržavaju turisti

Dodik: Slavićemo Dan Republike, ne zanima nas da li ga podržavaju turisti

Sputnik 24.12.2022
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će Republika Srpska obeležavati i slaviti Dan Republike i da će centralna svečanost svake godine biti održavana u drugom gradu, čime se, kako je naveo, želi pokazati da je to integrativni… »
Dodik: Ne zanima me da li proslavu Dana RS podržavaju Šmit i drugi turisti

Dodik: Ne zanima me da li proslavu Dana RS podržavaju Šmit i drugi turisti

N1 Info 24.12.2022
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će svečani defile povodom Dana Republike Srpske 9. januara biti u Istočnom Sarajevu. „Ove godine je u Istočnom Sarajevu, a iduće godine u nekom drugom gradu RS. Na taj način želimo da… »
Dodik odgovorio šmitu: Mi smo odluke o 9. januaru doneli, mišljenje turista nas ne zanima

Dodik odgovorio šmitu: Mi smo odluke o 9. januaru doneli, mišljenje turista nas ne zanima

Večernje novosti 24.12.2022
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Republika Srpska obeležavati i slaviti Dan Republike i da će centralna svečanost svake godine biti održavana u drugom gradu, čime se, kako je naveo, želi pokazati da je to… »

Vesti dana »