Povezane vesti
"Bio je zelen, mlad i neiskusan": Aleksandra Mladenović progovorila o vezi sa ovim pevačem: Sve je počelo od prijateljstva
Blic 24.12.2022
Aleksandra Mladenović i Uroš Živković gostovali su zajedno u jednoj emisiji gde su progovorili o svojoj ljubavi. Pričajući o horoskopu, prisetili su se dana kada su bili u emotivnoj vezi. - Ja nemam pojma, znam da sam strelac, ništa više od toga ne znam… »
Bio je Neiskusan dečko! Aleksandra Mladenović se prisetila emotivne veze s kolegom, a ovako je Uroš Živković pamti!
Kurir 24.12.2022
Nekadašnji par, a danas odlične kolege i prijatelji Aleksandra Mladenović i Uroš Živković progovorili su o svojoj ljubavi. Oni su zajedno gostovali u emisiji "Zvezde Granda specijal" gde su se vratili u prošlost i prisetili se svog ljubavnog odnosa… »
Vesti dana »

Odjeci sastanka Trampa i Putina – rukovanje bez odgovora i "mala pobeda" Rusije
RTS pre 33 minutajoš 24 povezane

Američki stelt bombarder B-2 preleće Putinu iznad glave! Novi snimak s Aljaske, ogromni avion stiže uz zaglušujuću buku, Tramp nije ovo uradio slučajno? (video)
Kurir pre 33 minutajoš 60 povezanih

Zbog vrućina danas na snazi narandžasti i crveni meteoalarm
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 21 povezana

Hilari Klinton šokirala svet izjavom! "Ako Tramp to uradi, nominovaću ga za Nobela": Evo šta ljuta protivnica američkog predsednika poručuje
Blic pre 33 minutajoš 14 povezanih