Повезане вести
„Свети ми се преко деце“: Злата Петровић и Снежана Ђуришић су у свађи 2 деценије, а ово је разлог
Нова 25.12.2022
Мало је познато да су њих две пре 20 година имале жесток сукоб. Злата је једном приликом проговорила о свађи која траје и данас. „Међу нама се пре две деценије догодило нешто ружно, о чему никад нисам говорила, нити ћу говорити… »
Свети ми се преко деце: Рат Злате Петровић и Снежане Ђуришић траје деценијама, а након овога, певачица више није хтела да ћути!…
Курир 25.12.2022
Снежана Ђуришић и Злата Петровић веома су поштоване међу естрадним колегама, јер су своје каријере градиле искључиво на песмама, не правећи скандале. Међутим, мало је познато да су њих две пре двадесет година имале жесток… »
Свети ми се преко деце! С колегиницом не прича већ 20 година и не каје се што јој је сасула све у лице - Полудела сам!
Мондо 25.12.2022
Злата Петровић и Снежана Ђуришић већ дуго нису у добрим односима, а ево због чега је дошло до свађе коју нису заборавиле ни данас. Злата Петровић и Снежана Ђуришић већ дуго нису у добрим односима, а ево због чега је дошло до… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана