Повезане вести
У МЗ Центар до 11 сати гласало 170 бирача
Југмедиа 25.12.2022
У МЗ заједници „Центар“до 11 сати гласало је 170 бирача од укупно 4.285, на бирачком месту у истоименој месјој заједници, потврђено је данас Југмедии. Речено је да је бирачко место отворено тачно у 7 сати, те да се гласање… »
Отвара се клизалиште, данас бесплатне карте за све
Југмедиа 25.12.2022
Првог дана ће клизање бити бесплатно, а рад истог ће бити организован у пет група на по сат времена, са паузом од 30 минута између група, преноси Наиссус инфо. Цена карата за клизање остаће непромењена, 150 динара, а клизаљке… »
Лидер СНС Горан Цветановић гласао у МЗ „Моше Пијаде“
Југмедиа 25.12.2022
Председник градског одбора Српске напредне странке (СНС) Горан Цветановић гласао је данас за кандидате Савета месне заједнице Моше Пијаде, на бирачком месту у ОШ „Коста Стаменковић“, са својим млађим сином. Он је на свом фејсбук… »
Александар Рангелов гласао у 7 сати
Југмедиа 25.12.2022
Први на листи Групе грађана „Др Александар Рангелов – Дубочица у срцу“, гласао је на свом бирачком месту у 7 сати, а он је поднео листу кандиата за Савете месних заједница у МЗ „Милентије Поповића. Он је на свом фејсбук профилу… »
Вести дана »

Улаз слободан: Грађани ће моћи да присуствују војној паради у суботу: Почетак у 11.00 сати
Блиц пре 52 минутајош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 43 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана