Povezane vesti
Ruskinja Vlada unajmila Srpkinju da joj očisti stan: Neće da joj plati ni otvori vrata, ove poruke su dokaz
Telegraf 25.12.2022
Ruskinja se požalila u grupi na Telegramu koja okuplja Ruse u Beogradu i Srbiji na bahato ponašanje svoje sunarodnice. Jedna Ruskinja požalila se svojim sunarodnicima u Telegram grupi kako je druga Ruskinja ispala bahata jer ne želi da plati ženi iz… »
Ruskinja neće da plati spremačici! Unajmila Srpkinju, a kada je trebalo da joj da pare, ne pušta je u stan
Kurir 25.12.2022
Jedna Ruskinja požalila se svojim sunarodnicima u Telegram grupi kako je druga Ruskinja ispala bahata jer ne želi da plati ženi iz Srbije za čišćenje stana. "Gospođa je tražila spremačicu i ja sam joj našla Srpkinju, sa kojom se dogovorila oko… »
Vesti dana »
Sneg pada noćas od 2, napadalo već 10 cm! Zavejalo sela i planine! Prvi u Novoj Varoši i Prijepolju ali se ne šali! Neverovatni prizori, pogledajte i Zlatibor
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Radio sto plus pre 3 satajoš 9 povezanih
Drama u sudnici: Majka prekinuta, burno reagovala; "Vi to meni pretite"; Masovni ubica se izvinio FOTO/VIDEO
B92 pre 43 minutajoš 23 povezane
"Ulažemo sav napor, razvijaju se sekundarne komplikacije": Dr Nikolić o povređenima u padu nadstrešnice u ns
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih