Povezane vesti
Magija stigla u zvezdu - ova 3 poteza su dokaz za to: Zbog njega je Pionir bio pun u nedelju usred dana!
Mondo 25.12.2022
Pogledajte najbolje poteze FAkunda Kampaca na današnjoj debi utakmici protiv Borca. Pogledajte najbolje poteze FAkunda Kampaca na današnjoj debi utakmici protiv Borca Crvena zvezda je u nedelju rutinski savladala čačanski Borac, a najveću pažnju navijača… »
Kampacova poruka posle debija: ,,Tako je dobro..."
Sportske.net 25.12.2022
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su danas Borac iz Čačka u Pioniru u okviru 12. kola AdmiralBet ABA lige. Ovo je bio debi Fakunda Kampaca, najskupljeg pojačanja u istoriji srpske košarke, ali i najzvučnijeg imena ove sezone, koje je stiglo u AdmiralBet… »
"Svi mi traže karte, a ja nemam ni za porodicu": Ognjena Dobrića svi pitaju za Zvezdin spektakl - bukvalno ih nema!
Mondo 25.12.2022
Ognjen Dobrić dao je izjavu za medije nakon pobede u 12. kolu ABA lige. Ognjen Dobrić dao je izjavu za medije nakon pobede u 12. kolu ABA lige. Nakon ubedljive pobede Crvene zvezde nad Borcem (86:57) u 12. kolu ABA lige obratio se i najefikasniji igrač… »
Kampaco: Presrećan sam zbog debija, daću sve za ovaj tim
Euronews 25.12.2022
Crvena zvezda deklasirala je na svom terenu Borac iz Čačka rezultatom 86:57 (23:13, 22:24,20:8,19:12) u utakmici 12. kola Admiralbet ABA lige, a svoj debi u crveno-belom dresu upisao je Fakundo Kampaco. Argentinac je uspeo da za 19 minuta ubaci 11 poena… »
‘Biće mu potrebno vremena da pronađe ritam – dokazao se u Madridu: Ivanović o Kampacu!
Hot sport 25.12.2022
Imao je čime da bude zadovoljan! Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Borca iz Čačka u 12. kolu ABA lige rezultatom 85:67. Čini se da je u svakom trenutku bilo jasno ko će odneti pobedu na današnjem meču. Nakon meča videno zadovoljan bio je strateg… »
Neizvesno da li će Kampaco nastupiti protiv Barselone: Biće ludnica, ne mogu da dočekam taj meč
Danas 25.12.2022
Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je posle utakmice u kojoj je njegov tim pobedio Borac (86:57) da je još uvek neizvesno da li će Fakundo Kampaco nastupiti za crveno-bele na meču 16. kola Evrolige protiv Barselone. Argentinski reprezentativac još… »
Trener crveno-belih posle meča sa Borcem: Želim da Zvezda bude nenormalna ekipa
Danas 25.12.2022
Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je posle utakmice 12. kola ABA lige u kojoj su crveno-beli pobedili Borac (86:57) da nije u potpunosti zadovoljan partijom svog tima. „Utisci su mi i dobri i loši. Počeli smo dobro, ozbiljno shvatili protivnika i… »
Duško Ivanović: Kampacu će biti potrebno vreme da postigne pravu formu
Euronews 25.12.2022
Crvena zvezda je večeras pobedila Borac 86:57 u 12. kolu regionalne AdmiralBet ABA lige. Trener crveno-belih, Duško Ivanović izjavio da će novom košarkašu srpskog i regionalnog šampiona, Argentincu Fakundu Kampacu biti potrebno vreme da uđe u pravu… »
Ivanović: Kampaco protiv Barse? Klub radi sve što može
Sport klub 25.12.2022
Podeli : Trener Crvene zvezde Duško Ivanović imao je zamerke na jedan period igre svog tima, u pobedi nad Borcem iz Čačka 86:57 u 12. kolu ABA lige. „Utisci su mi i dobri i loši. Počeli smo dobro, ozbiljno shvatili protivnika i igrali smo kako ozbiljan… »
Vesti dana »
Hoće li Aleksandar Šapić biti smenjen sa mesta gradonačelnika Beograda
BBC News pre 28 minutajoš 40 povezanih
Zapaljiva atmosfera na skupu naprednjaka u Nišu: Goreo bedem niške tvrđave
Vranje news pre 12 minutajoš 23 povezane
Tri scenarija za Francusku: Da li sledi smirivanje strasti ili opšta društvena konfrontacija
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih