Повезане вести
Магија стигла у звезду - ова 3 потеза су доказ за то: Због њега је Пионир био пун у недељу усред дана!
Мондо 25.12.2022
Погледајте најбоље потезе ФАкунда Кампаца на данашњој деби утакмици против Борца. Погледајте најбоље потезе ФАкунда Кампаца на данашњој деби утакмици против Борца Црвена звезда је у недељу рутински савладала чачански Борац… »
Кампацова порука после дебија: ,,Тако је добро..."
Спортске.нет 25.12.2022
Кошаркаши Црвене звезде победили су данас Борац из Чачка у Пиониру у оквиру 12. кола АдмиралБет АБА лиге. Ово је био деби Факунда Кампаца, најскупљег појачања у историји српске кошарке, али и најзвучнијег имена ове сезоне, које… »
"Сви ми траже карте, а ја немам ни за породицу": Огњена Добрића сви питају за Звездин спектакл - буквално их нема!
Мондо 25.12.2022
Огњен Добрић дао је изјаву за медије након победе у 12. колу АБА лиге. Огњен Добрић дао је изјаву за медије након победе у 12. колу АБА лиге. Након убедљиве победе Црвене звезде над Борцем (86:57) у 12. колу АБА лиге обратио… »
Кампацо: Пресрећан сам због дебија, даћу све за овај тим
Еуроневс 25.12.2022
Црвена звезда декласирала је на свом терену Борац из Чачка резултатом 86:57 (23:13, 22:24,20:8,19:12) у утакмици 12. кола Адмиралбет АБА лиге, а свој деби у црвено-белом дресу уписао је Факундо Кампацо. Аргентинац је успео да за… »
‘Биће му потребно времена да пронађе ритам – доказао се у Мадриду: Ивановић о Кампацу!
Хот спорт 25.12.2022
Имао је чиме да буде задовољан! Кошаркаши Црвене звезде победили су екипу Борца из Чачка у 12. колу АБА лиге резултатом 85:67. Чини се да је у сваком тренутку било јасно ко ће однети победу на данашњем мечу. Након меча видено… »
Неизвесно да ли ће Кампацо наступити против Барселоне: Биће лудница, не могу да дочекам тај меч
Данас 25.12.2022
Тренер Црвене звезде Душко Ивановић рекао је после утакмице у којој је његов тим победио Борац (86:57) да је још увек неизвесно да ли ће Факундо Кампацо наступити за црвено-беле на мечу 16. кола Евролиге против Барселоне… »
Тренер црвено-белих после меча са Борцем: Желим да Звезда буде ненормална екипа
Данас 25.12.2022
Тренер Црвене звезде Душко Ивановић рекао је после утакмице 12. кола АБА лиге у којој су црвено-бели победили Борац (86:57) да није у потпуности задовољан партијом свог тима. „Утисци су ми и добри и лоши. Почели смо добро… »
Душко Ивановић: Кампацу ће бити потребно време да постигне праву форму
Еуроневс 25.12.2022
Црвена звезда је вечерас победила Борац 86:57 у 12. колу регионалне АдмиралБет АБА лиге. Тренер црвено-белих, Душко Ивановић изјавио да ће новом кошаркашу српског и регионалног шампиона, Аргентинцу Факунду Кампацу бити потребно… »
Ивановић: Кампацо против Барсе? Клуб ради све што може
Спорт клуб 25.12.2022
Подели : Тренер Црвене звезде Душко Ивановић имао је замерке на један период игре свог тима, у победи над Борцем из Чачка 86:57 у 12. колу АБА лиге. „Утисци су ми и добри и лоши. Почели смо добро, озбиљно схватили противника и… »
"Данас сам баш разочаран!" Тренер Звезде Душко Ивановић ово није хтео да прећути
Вечерње новости 25.12.2022
ЦРВЕНА звезда је наставила серију победа, али њен тренер Душко Ивановић није био најзадовољнији. ФОТО: М. Вукадиновић Подсетимо, Црвена звезда је у АБА лиги победила Борац, као што су вам "Новости" већ јавиле, а стратег… »
Вести дана »
Американци преко телефона притискају Зеленског. У Кремљу отварају шампањац: ‘Више није питање ‘хоће ли‘, него ‘како и када‘‘
Ало пре 3 сатајош 37 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 31 минутајош 54 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане