Повезане вести

Да га нисам убио, заклао би он мене! Шокантна изјава оца који је масакрирао сина у Параћину - ово је рекао у тужилаштву

Да га нисам убио, заклао би он мене! Шокантна изјава оца који је масакрирао сина у Параћину - ово је рекао у тужилаштву

Мондо 26.12.2022
Осумњичени Ж.Б. који је убио свог сина у Параћину након свађе, се на монструозан начин бранио на данашњем саслушању у тужилаштву. Осумњичени Ж.Б. који је убио свог сина у Параћину након свађе, се на монструозан начин бранио… »
"Да нисам убио сина, убио би он мене": Срамна одбрана мушкарца из околине Параћина, овако се правдао после ужасног злочина

"Да нисам убио сина, убио би он мене": Срамна одбрана мушкарца из околине Параћина, овако се правдао после ужасног злочина

Курир 26.12.2022
Мушкарац Ж. Б. (55) из села код Параћина који је ухапшен због сумње да је у суботу брутално убио сина А. Б. (26), данас се у Вишем јавном тужилаштву у Јагодини бранио ћутањем. Параћинац је у суботу, подсетимо, позвао полицију и… »
Избо сина испред капије, па сам позвао полицију: Убица младића из Параћина занемео пред тужиоцем, прети му доживотна робија

Избо сина испред капије, па сам позвао полицију: Убица младића из Параћина занемео пред тужиоцем, прети му доживотна робија

Блиц 26.12.2022
Живорад Б. (55) осумњичен да је пре два дана ошрим предметом убио свог сина А.Б. (26) спроведен је данас на саслушање у Више јавно тужилаштво у Јагодини где се бранио ћутањем, сазнаје "Блиц". Према информацијама које… »
Отац убио сина после свађе око трактора?! Комшиница открила: Кад је видео шта је урадио сјурио се за њим у подрум и избо га

Отац убио сина после свађе око трактора?! Комшиница открила: Кад је видео шта је урадио сјурио се за њим у подрум и избо га

Курир 26.12.2022
Мушкарац Ж. Б. (55) из једног села код Параћина у суботу је позвао полицију и пријавио да је испред капије породичне куће убио свог сина А. Н. (26), а како сазнајемо, претпоставља се да је мотив језивог злочина била свађа оца и… »
"Убо је сина кухињским ножем директно у срце": Потресне речи рођака убијеног Александра: "Након првог убода, рањен је…

"Убо је сина кухињским ножем директно у срце": Потресне речи рођака убијеног Александра: "Након првог убода, рањен је…

Блиц 25.12.2022
Александар Б. (26) којег је јуче у селу Лешје код Параћина, убио кухињским ножем отац Ж. Б. (55) у дворишту породичне куће, данас је сахрањен, а нове детаље бруталног злочина, као и могући мотив открио је један од рођака за… »

Вести дана »