Povezane vesti
(VIDEO) „Nije moj Božić…“: Novinar nije zbunio Jokića posle nove pobede Denvera
Danas 26.12.2022
NBA star odgovarao na razna pitanja nakon utakmice obeležene njegovim 89. tripl-dablom u impresivnoj NBA karijeri. Nagetsi su tek posle produžetaka slomili otpor Finiks Sansa (128:125), a glavna figura meča s produžecima bio je Nikola Jokić, zbog 41… »
„Nije moj Božić“: Jokić „oduvao“ novinara koji mu je čestitao praznik i odšetao VIDEO
Nova 26.12.2022
Dvostruki MVP NBA lige je još jednom pokazao zašto je već dve godine najbolji igrač sveta. Nikola Jokić je u pobedi Denvera nad Finiksom sa 128:125 postigao čak 41 poen uz 15 skokova i asistencija, to je ujedno i tripl-dabl sa najvećim brojem poena na… »
Jokić: Najvažnije je da smo pobedili, zaista igramo dobro
Dnevnik 26.12.2022
DENVER: Košarkaš Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić izjavio je da je njegov tim nastavio sa pobedama u NBA ligi, prenose američki mediji. Denver je rano jutros posle produžetka pobedio Finiks 128:125, a srpski košarkaš je briljirao na ovoj… »
Novinar čestitao Jokiću Božić, a njegova reakcija je hit! Srbin ga samo potapšao: "Nije moj, ali..." (video)
Mondo 26.12.2022
Srpski košarkaš Nikola Jokić ispisao je istoriju na Božić po gregorijanskom kalendaru i dobio čestitku, na šta je uljudno zahvalio i rekao da "tog dana ne slavi". Srpski košarkaš Nikola Jokić ispisao je istoriju na Božić po gregorijanskom kalendaru i… »
Šta radi Jokić, ovo je za MVP het-trik! Opet je izdominirao: Monstruozni tripl-dabl i pobeda posle drame!
Mondo 26.12.2022
Još jedno fantastično veče Nikole Jokića u kome je istakao kandidaturu za het-trik MVP nagrada. Još jedno fantastično veče Nikole Jokića u kome je istakao kandidaturu za het-trik MVP nagrada. Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je maestralnu utakmicu… »
Vesti dana »
"Nisam ništa uradio" Tramp prokomentarisao hapšenje bivšeg princa Endrua i Epstajnove fajlove
Večernje novosti pre 34 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo naložilo policiji da istraži incident kod Palate pravde, mediji pišu da je umešan Čedomir Jovanović
N1 Info pre 23 minutajoš 38 povezanih
SNS aktivisti tukli studente, uhapšen samo jedan - da li su i zašto ostali nasilnici "nevidljivi"?
N1 Info pre 2 satajoš 3 povezane
Večeras blokada Ustaničke ulice zbog podmetanja požara u cvećaru na Konjarniku
Nova pre 8 satijoš 15 povezanih