Повезане вести
Ћерка ме натерала да идем код доктора: Гоца Божиновска пред празнике завршила у гипсу - Нисам могла да спавам од болова
Мондо 26.12.2022
Гоци Божиновској је рука у гипсу, а певачица се огласила и открила како је дошло до незгоде и колики опоравак је чека због повреде. Гоци Божиновској је рука у гипсу, а певачица се огласила и открила како је дошло до незгоде и… »
"Нисам могла да спавам од болова": Гоца Божиновска открила како је завршила у гипсу, ево шта јој се догодило
Блиц 26.12.2022
Певачица Гоца Божиновска доживела је незгоду због чега сада мора да носи гипс на руци. Наиме, њена ћерка Јелена Вучвковић објавила је на свом Инстаграму Гоцин снимак, те је забринула њене фанове. Сада се певачица огласила и… »
Из дома Гоце Божиновсе не стижу лепе вести: Ћерка објавила у каквом стању је певачица
Свет & Скандал 26.12.2022
Гоца Божиновска завршила у гипсу Гоца Божиновска одувек је важила за жену која у свему проналази нешто позитивно, за весељака, радохолика… А у последње време заиста је и имала безброј разлога за срећу. Прво је добила унука… »
Драма у сурчину! Гоца Божиновска завршила у гипсу - ћерка Јелена открила све детаље, овако певачица изгледа! (фото)
Мондо 26.12.2022
Гоца Божиновска повредила се тик пред дочек Нове године и завршила са руком у гипсу. Гоца Божиновска повредила се тик пред дочек Нове године и завршила са руком у гипсу. Гоца Божиновска поносна је мајка троје деце, а недавно је… »
Драма у сурчину пред нову годину: Гоци Божиновској рука у гипсу, ћерка све објавила
Блиц 26.12.2022
Ћерка певачице Гоце Божиновске, Јелена Вучковић, објавила је фотографију која је забринула све фанове њене мајке. Ниме, Јелена је на друштвеној мрежи Инстаграм поделила са пратиоциоцима фотографију из Сурчина познате певачице… »
Вести дана »
Ректор Ђокић о могућој кандидатури на изборима: Уколико студенти и грађани од мене буду тражили ангажман, спреман сам да га прихватим
Н1 Инфо пре 24 минутајош 55 повезаних
Комеморативне шетње у Новом Саду и Нишу: 17 месеци од трагедије на Железничкој станици и даље нема одговорниих
Нова пре 1 сатјош 26 повезаних
Стармер рекао да неће бирати између САД и ЕУ, али потребни су јачи односи с Европом
Бета пре 4 сатијош 40 повезаних
Цене нафте пале због наде у брзу деескалацију ситуације на Блиском истоку
РТВ пре 59 минутајош 42 повезане