Povezane vesti

Denver posle produžetka bolji od Finiksa, tripl-dabl Jokića

Denver posle produžetka bolji od Finiksa, tripl-dabl Jokića

Politika 26.12.2022
Košarkaši Denvera pobedili su danas na svom terenu ekipu Finiksa posle produžetka sa 128:125, uz još jednu sjajnu partiju srpskog centra Nikole Jokića. Denver je upisao četvrti trijumf u nizu i trenutno je prvi na Zapadnoj konferenciji NBA lige sa… »
Nikola Jokić gledao potez godine! Pogledajte monstruozno zakucavanje saigrača srpskog asa (video)

Nikola Jokić gledao potez godine! Pogledajte monstruozno zakucavanje saigrača srpskog asa (video)

Večernje novosti 26.12.2022
KOŠARKAŠI Denver Nagetsa sinoć su u spektakularnoj utakmici nakon produžetka pobedili Finiks Sanse sa 126:125 uz neverovatan meč Nikole Jokića, ali ovu utakmicu obiležilo je i monstruozno zakucavanje Aarona Gordona koje je oduševilo svet. FOTO… »
Meloun hvali Jokića: „Nestvarno je šta radi, njegove brojke ne možete da napravite ni u 2K“

Meloun hvali Jokića: „Nestvarno je šta radi, njegove brojke ne možete da napravite ni u 2K“

Hot sport 26.12.2022
Trener Denvera je fasciniran partijom Srbina Srpski košarkaš Nikola Jokić iza sebe ima jednu fenomenalnu utakmicu u kojoj je upisao nestvaran tripl-dabl sa 41 poenom, 15 skokova i 15 asistencija. Oduševljen nastupom aktuelnog MVP NBA lige bio je i… »
Gordon pohvalio Jokića: Takve brojke nemate ni na igrici

Gordon pohvalio Jokića: Takve brojke nemate ni na igrici

Euronews 26.12.2022
Košarkaši Denvera savladali su Finiks 128:125 posle produžetka, a jedan od najzaslužnijih za pobedu tima iz Kolorada bio je Nikola Jokić, koji je na ovoj utakmici upisao 89 tripl-dabl u karijeri. Susret je završio sa 41 poenom, a dodao je i po 15… »
Jokić skroman posle pobede nad Finiksom: Marej blistao, imamo dobru ekipu

Jokić skroman posle pobede nad Finiksom: Marej blistao, imamo dobru ekipu

Euronews 26.12.2022
Košarkaš Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić izjavio je da je njegov tim nastavio sa pobedama u NBA ligi, prenose američki mediji. Denver je rano jutros posle produžetka pobedio Finiks 128:125, a srpski košarkaš je briljirao na ovoj… »
Ubistvo iz nehata: Jokićev saigrač režirao zakucavanje sezone, ako ne i decenije – šta je ovo bilo!? (video)

Ubistvo iz nehata: Jokićev saigrač režirao zakucavanje sezone, ako ne i decenije – šta je ovo bilo!? (video)

Hot sport 26.12.2022
Potez sezone bez ikakve sumnje! Denver je nakon produžetka savladao ekipu Finiks Sansa rezultatom 128:125. Srpski centar meč je završio upisavši 41 poen, 15 uhvaćenih skokova i 15 podeljenih asistencija. Ipak, utakmicu je obeležio neko drugi! <span… »
Jokić: Srećan sam što pobeđujemo, zaista igramo dobro

Jokić: Srećan sam što pobeđujemo, zaista igramo dobro

Novi magazin 26.12.2022
Košarkaš Denvera Nikola Jokić rekao je danas da je utakmica protiv Finiksa bila "luda", da je njegov tim trebalo lakše da stigne do pobede, ali i istakao da je srećan što njegov tim igra dobro. "Bila je luda utakmica, mnogo uspona i padova, mnogo… »
Skromnost Jokića je neverovatna: Odigrao sjajno, pa istakao saigrača ispred sebe!

Skromnost Jokića je neverovatna: Odigrao sjajno, pa istakao saigrača ispred sebe!

Hot sport 26.12.2022
Denver uživa u partijama srpskog centra! Denver je nakon produžetka savladao ekipu Finiks Sansa rezultatom 128:125. Srpski centar meč je završio upisavši 41 poen, 15 uhvaćenih skokova i 15 podeljenih asistencija. Zadovoljan pobedom bio je i sam… »
Jokić podsetio Amerikance: "Hvala, ali nije moj Božić..."

Jokić podsetio Amerikance: "Hvala, ali nije moj Božić..."

Sportske.net 26.12.2022
Nikola Jokić nastavlja da "seje" tripl-dablove. Briljirao je dvostruki uzastopni MVP protiv Finiksa sa učinkom od 41 poena, 15 skokova i asistencija, Denver je slavio posle produžetaka sa 128:125. Po kraju meča usledio je intervju na parketu, a… »

Vesti dana »