Povezane vesti
"Rekla sam joj da ona nije ja": Ceca progovorila o Anastasijinoj karijeri: "Nije joj lako, nabila mi je ogromnu tenziju"
Blic 26.12.2022
Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović prokomentarisala je karijeru ćerke Anastasije, koja je trenutno jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije. - Anastasija odlično peva folk muziku ali ona je orijentisana na pop. Nije Anastasiji lako… »
"Ne pada mi na pamet to da radim": Ceca brutalno odgovorila zlim jezicima u uživo programu: Evo sa kojim problemima se nosi
Blic 26.12.2022
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović evocirala je uspomene i prisetila se jednog od najvećih uspeha u karijeri - koncerta na Ušću, pa otkrila zašto nije opterećna izbacivanjem pesama. Ceca je brutalno odgovorila zlim jezicima koji misle da je ona… »
Ceca o ćerki: Rekla sam joj ti si Anastasija Ražnatović nisi Ceca!
Svet plus 26.12.2022
Nije Anastasiji lako. Rekla sam joj ti si Anastasija Ražnatović nisi Ceca i treba da gradiš svoj put. Isto sam rekla i sinu ti nisi Željko nego si Veljko. Svetlana Ceca Ražnatović gostovala je u jutarnjem programu kod Dee Đurđević i Predraga… »
Vesti dana »
(FOTO) Sve stalo na 14 minuta: Opozicija i građani pozvali na odgovornost za nesreću u Novom Sadu
N1 Info pre 9 minutajoš 30 povezanih
Ukrajina se bori za oslobađanje cele teritorije; Rusija produbljuje odnose sa Kinom; Tramp: Rat mora da stane
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih
RTS: Stanje povređenih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadi i dalje teško
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih