Povezane vesti
"Rekla sam joj da ona nije ja": Ceca progovorila o Anastasijinoj karijeri: "Nije joj lako, nabila mi je ogromnu tenziju"
Blic 26.12.2022
Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović prokomentarisala je karijeru ćerke Anastasije, koja je trenutno jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije. - Anastasija odlično peva folk muziku ali ona je orijentisana na pop. Nije Anastasiji lako. Ima… »
"Ne pada mi na pamet to da radim": Ceca brutalno odgovorila zlim jezicima u uživo programu: Evo sa kojim problemima se nosi
Blic 26.12.2022
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović evocirala je uspomene i prisetila se jednog od najvećih uspeha u karijeri - koncerta na Ušću, pa otkrila zašto nije opterećna izbacivanjem pesama. Ceca je brutalno odgovorila zlim jezicima koji misle da je ona lenja. -… »
Vesti dana »

Vučić: Bio sam na rođendanu kod Željka Mitrovića, tamo je bio i direktor Nove s
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Određeno zadržavanje do 48 sati vozaču autobusa GSP-a zbog današnje saobraćajne nesreće u Zemunu
Danas pre 3 minutajoš 1 povezana

(Mape) alarm u Evropi! Preti opasnost zbog jake oluje koja će zahvatiti i Balkan, a trajaće danima: Grad veličine 6 cm, jaki pljuskovi i tornado, a evo šta čeka Srbiju
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Dodik: Tražiću od Rusije da stavi veto na produženje mandata EUFOR-u i da podrži nezavisnost RS
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Nastavnici beogradskog Filozofskog: Dekan novosadskog Filozofskog da podnese ostavku
Danas pre 3 minutajoš 1 povezana