Povezane vesti
"Rekla sam joj da ona nije ja": Ceca progovorila o Anastasijinoj karijeri: "Nije joj lako, nabila mi je ogromnu tenziju"
Blic 26.12.2022
Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović prokomentarisala je karijeru ćerke Anastasije, koja je trenutno jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije. - Anastasija odlično peva folk muziku ali ona je orijentisana na pop. Nije Anastasiji lako. Ima… »
"Ne pada mi na pamet to da radim": Ceca brutalno odgovorila zlim jezicima u uživo programu: Evo sa kojim problemima se nosi
Blic 26.12.2022
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović evocirala je uspomene i prisetila se jednog od najvećih uspeha u karijeri - koncerta na Ušću, pa otkrila zašto nije opterećna izbacivanjem pesama. Ceca je brutalno odgovorila zlim jezicima koji misle da je ona lenja. -… »
Vesti dana »
Iran će voditi rat i baviti se diplomatijom kako bi odbranio svoja prava
Politika pre 3 satajoš 46 povezanih
Voda u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima ponovo ispravna za piće nakon 15 dana zabrane
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih
(Video, foto) Zemljotres sejao smrt i razaranje Izdato hitno upozorenje na cunami Najmanje 12 poginulih i 200 povređenih
Dnevnik pre 1 danjoš 72 povezane
Epilog izbora na Kosovu: "Pobeda najvećeg gubitnika" - većina toliko upitna, da se već prognozira novo glasanje
N1 Info pre 6 satijoš 72 povezane
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 7 satijoš 47 povezanih