Povezane vesti
"Rekla sam joj da ona nije ja": Ceca progovorila o Anastasijinoj karijeri: "Nije joj lako, nabila mi je ogromnu tenziju"
Blic 26.12.2022
Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović prokomentarisala je karijeru ćerke Anastasije, koja je trenutno jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije. - Anastasija odlično peva folk muziku ali ona je orijentisana na pop. Nije Anastasiji lako… »
"Ne pada mi na pamet to da radim": Ceca brutalno odgovorila zlim jezicima u uživo programu: Evo sa kojim problemima se nosi
Blic 26.12.2022
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović evocirala je uspomene i prisetila se jednog od najvećih uspeha u karijeri - koncerta na Ušću, pa otkrila zašto nije opterećna izbacivanjem pesama. Ceca je brutalno odgovorila zlim jezicima koji misle da je ona… »
Ceca o ćerki: Rekla sam joj ti si Anastasija Ražnatović nisi Ceca!
Svet plus 26.12.2022
Nije Anastasiji lako. Rekla sam joj ti si Anastasija Ražnatović nisi Ceca i treba da gradiš svoj put. Isto sam rekla i sinu ti nisi Željko nego si Veljko. Svetlana Ceca Ražnatović gostovala je u jutarnjem programu kod Dee Đurđević i Predraga… »
Vesti dana »

Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom Sadu: Preminuo tinejdžer
BBC News pre 1 satjoš 61 povezana

BLOG: Odavanje pošte 16. žrtvi pada nadstrešnice, najavljena inspekcija fakultetima BU
N1 Info pre 8 minutajoš 71 povezana

Građani Niša i studenti spremili doček za naprednjake, ali prilaze blokirala Žandarmerija
Beta pre 39 minutajoš 36 povezanih

Advokat o „zvučnom topu“: To što ne ispaljuje granatu kao tenk ili raketu kao avion, ne menja suštinu da se radi o oružju koje policija koristi protivzakonito
Nova pre 6 satijoš 11 povezanih

Sud u Kočanima odredio 30-dnevni pritvor za 13 osoba, među kojima i bivšem ministru Krešniku Bektešiju
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih