Povezane vesti

Misteriozni mladić se oprostio od Ivane čije je telo pronađeno na Zvezdari! "Uvek sam te voleo, nije nam se dalo!"

Misteriozni mladić se oprostio od Ivane čije je telo pronađeno na Zvezdari! "Uvek sam te voleo, nije nam se dalo!"

Mondo 26.12.2022
Misteriozni mladić se oprostio od preminule devojke koja je pronađena bez znakova života u stanu na Zvezdari. Misteriozni mladić se oprostio od preminule devojke koja je pronađena bez znakova života u stanu na Zvezdari. U stanu na Zvezdari u subotu… »
Misteriozni mladić se oprostio od devojke sa zvezdare: Anđele moj, uvek sam te voleo i voleću te do kraja života nije nam…

Misteriozni mladić se oprostio od devojke sa zvezdare: Anđele moj, uvek sam te voleo i voleću te do kraja života nije nam…

Kurir 26.12.2022
Dvadesetšestogodišnja devojka I.K. pronađena je mrtva u subotu u stanu koji je iznajmila na Zvezdari kada su njena zabrinuta braća otišla da je traže i zatekla najgori prizor. Od tog dana njena porodica i prijatelji su slomljeni od bola i opraštaju… »
Potresno opraštanje od Ivane čije je telo pronađeno na Zvezdari: "Anđele moj, neka ti je laka crna zemlja"

Potresno opraštanje od Ivane čije je telo pronađeno na Zvezdari: "Anđele moj, neka ti je laka crna zemlja"

Telegraf 26.12.2022
Jedan mladić podelio je fotografije sa Ivanom uz emotivne poruke. Ivana K. iz Lovćenca pronađena je mrtva u stanu na Zvezdari sa podlivima po vratu, povredama usne, oka, ali i prstiju šake, kao i povredama podlaktice. Njena smrt Srbiju je ostavila u… »

Vesti dana »