Povezane vesti
Otkriveno ko je ubica miše Ognjanovića?! Lalić progovorio: Rešena misterija likvidacije advokata Luke Bojovića?!
Mondo 26.12.2022
Poznati beogradski advokat, Miša Ognjanović, ubijen je 2018. godine ispred zgrade u kojoj je živeo, a ubica do danas nije pronađen. Poznati beogradski advokat, Miša Ognjanović, ubijen je 2018. godine ispred zgrade u kojoj je živeo, a ubica do danas nije… »
Tukao sam se s ubicama Miše Ognjanovića, znao sam šta rade ispred mog stana: Jovanović: Rekao sam - neću dozvoliti da me…
Kurir 26.12.2022
Čedomir Jovanović, lider LDP, tvrdi da je bio na meti "ubica advokata Dragoslava Miše Ognjanovića" o kojima je na suđenju klanu Veljka Belivuka govorio svedok saradnik Srđan Lalić. Advokat Goran Petronijević je, podsetimo, na suđenju Belivukovom klanu… »
Vesti dana »

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane

Delegacija EU: Srbija dobila 51,7 miliona evra u okviru pretfinansiranja Plana rasta
RTV pre 46 minutajoš 20 povezanih

Irena Vujović i Milan Đurić novi članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević smenjeni
Mondo pre 3 satajoš 21 povezana

SRCE: Zašto ministar pravde i REM ne reaguju zbog medijskog linča sudija iz Užica koji su poništili izbore u Kosjeriću?
Danas pre 2 satajoš 44 povezane