Povezane vesti
Naučila sam je poslu, a ona mi ukrala klijente! Tijana Ajfon razotkrila starletu - bivšu zadrugarku: Htela da me uništi!
Mondo 26.12.2022
Tijana Ajfon je progovorila o zadrugarki koja je pokušala da joj uništi posao, ali tvrdi da nije uspela u svojoj nameri. Tijana Ajfon je progovorila o zadrugarki koja je pokušala da joj uništi posao, ali tvrdi da nije uspela u svojoj nameri. Starleta… »
"Prvo je radila kod mene, pa mi je ukrala klijente": Tijana Ajfon optužila bivšu zadrugarku da je htela da je uništi
Blic 26.12.2022
Bivša rijaliti učesnica i starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon progovorila je o svom nekadašnji biznisu. Starleta je tom prilikom otkrila da je jedna zadrugarka pokušala da joj uništi posao. - Prvo je radila kod mene u salonu i učila, a… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Novi talas napada Izraela, Teheranom odjekuju eksplozije, Putin poslao poruku Iranu
Nova pre 11 minutajoš 27 povezanih
Lučić (Telekom): „Locirali smo hakera koji nam je ukrao deo podataka, sistem nije bio ugrožen“
Serbian News Media pre 11 minutajoš 14 povezanih
Vreme pravi nagli zaokret: Evo kada stižu kiša i moguće pahulje
Moj Novi Sad pre 16 minutajoš 15 povezanih
21. dan rata na Bliskom istoku: Tramp najavljuje „smirivanje operacija“, Iran gađao bazu „Dijego Garsija“ u Indijskom okeanu
Nedeljnik pre 46 minutajoš 10 povezanih
VIDEO Jokić vodio Denver do pobede u triler završnici protiv Rajakovićevog Toronta
Nova pre 2 satajoš 16 povezanih