Povezane vesti
Naučila sam je poslu, a ona mi ukrala klijente! Tijana Ajfon razotkrila starletu - bivšu zadrugarku: Htela da me uništi!
Mondo 26.12.2022
Tijana Ajfon je progovorila o zadrugarki koja je pokušala da joj uništi posao, ali tvrdi da nije uspela u svojoj nameri. Tijana Ajfon je progovorila o zadrugarki koja je pokušala da joj uništi posao, ali tvrdi da nije uspela u svojoj nameri. Starleta… »
"Prvo je radila kod mene, pa mi je ukrala klijente": Tijana Ajfon optužila bivšu zadrugarku da je htela da je uništi
Blic 26.12.2022
Bivša rijaliti učesnica i starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon progovorila je o svom nekadašnji biznisu. Starleta je tom prilikom otkrila da je jedna zadrugarka pokušala da joj uništi posao. - Prvo je radila kod mene u salonu i učila, a… »
Vesti dana »
Udruženje filmskih umetnika pozvalo nadležne da procesuiraju napad na Stevana Filipovića
Nedeljnik pre 50 minutajoš 88 povezanih
(Video) Potresne scene iz Deliblatske peščare, dim se vidi iz Beograda! Čuju se sirene, vatrena stihija preti domovima: Veliki broj vatrogasaca i pripadnika MUP na terenu
Blic pre 55 minutajoš 42 povezane
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 64 povezane
Čačanin uhapšen u velikoj policijskoj akciji, u kojoj je zaplenjeno više od 85 kilograma kokaina i marihuane
Morava info pre 35 minutajoš 25 povezanih
Kurti: Konstituisanje skupštine bez dogovora o predsedniku vodi ka novim izborima
N1 Info pre 3 satajoš 25 povezanih