Повезане вести
Данас су врата на мом дому за мене закључана
Политика 26.12.2022
Данас су врата на мом дому за мене закључана и ја се молим Богу да откључа срца оних који су их затворили и да љубав Божића и рођења Спаситеља додирне ум и савест свих људи, саопштио је патријарх српски Порфирије након што… »
Полиција забранила патријарху Порфирију улазак на Косово
Ал Јазеера 26.12.2022
Као грађанин, кренуо сам у своју кућу, у свој дом, а данас су врата на мом дому за мене закључаана, написао је патријарх Порфирије на Инстаграму. Косовска полиција на административном пријелазу Мердаре данас око 14:30 сати није… »
Патријарх Порфирије: Данас су врата мога дома за мене закључана
Инсајдер 26.12.2022
Патријарх Српске православне цркве Порфирије саопштио је, пошто му је забрањено да уђе на Косово и Метохију, да је кренуо у прво и најважније седиште своје цркве како би уочи Божића био са својим народом, али да су врата… »
Патријарх Порфирије о забрани: Данас су врата на мом дому за мене закључана
Н1 Инфо 26.12.2022
Данас су врата на мом дому за мене закључана, саопштио је патријарх српски Порфирије након што је враћен са административног пункта Мердаре. „Као патријарх, кренуо сам у прво и најважније седиште своје Цркве. Као свештеник… »
Патријарх Порфирије:Данас су врата на мом дому за мене закључана
Правда 26.12.2022
Данас су врата на мом дому за мене закључана и ја се молим Богу да откључа срца оних који су их затворили и да љубав Божића и рођења Спаситеља додирне ум и савест свих људи, саопштио је патријарх српски Порфирије. Патријарх… »
Патријарх порфирије враћен са административног прелаза: Приштина му изнела услов
Правда 26.12.2022
Косовска полиција на административном прелазу Мердаре није данас око 14.30 пустила аутомобил са патријархом српским Порфиријем да уђе на Косово и Метохију, где се упутио упркос јучерашњем допису Приштине да му није дозвољен… »
Срамно! Ово је Куртијев папир којим је Порфирију одбијен улазак КиМ (Фото)
Ало 26.12.2022
Ало! је дошао у посед фотографије срамног папира којим је патријарху Порфирију одбијен улазак на Косово и Метохију данас на Мердару. Тзв. Косовска полиција на административном прелазу Мердаре данас око 14.30 није пустила… »
„Албански зулумц́ари су данас ушли у анале историје!“ Петковиц́ о забрани уласка на КиМ патријарху
Спутник 26.12.2022
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковиц́ саопштио је данас да је патријарху српском Порфирију данас Приштина забранила улазак на КиМ и да је тиме Куртијево насиље над српским народом досегло невиђене размере… »
Ово су папири којима је патријарху Порфирију, данас на Мердару, одбијен улазак на КиМ
Телеграф 26.12.2022
Патријарх се у аутомобилу неколико минута задржао на страни коју контролише косовска полиција, затим се окренуо и вратио назад ка Куршумлији. Након што је косовска полиција на административном прелазу Мердаре данас око 14.30… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана