Повезане вести

"Никада нисмо биле гладне поред ње!" Миљана расплакала мајку Марију, ове речи су је дотукле! Мук за црним столом

"Никада нисмо биле гладне поред ње!" Миљана расплакала мајку Марију, ове речи су је дотукле! Мук за црним столом

Курир 26.12.2022
Миљана Кулић, ријалити учесница расплакала је мајку Марију својим излагањем за црним столом. Овога пута старија Кулићка није пустила сузу због ћеркиних поступака , већ због емотивних речи које јој је упутила. Наиме, задругари… »
"Због ње сестре и ја никад нисмо биле гладне, и кад је била: Болесна..." Марија Кулић бризнула у плач након Миљанијих речи…

"Због ње сестре и ја никад нисмо биле гладне, и кад је била: Болесна..." Марија Кулић бризнула у плач након Миљанијих речи…

Блиц 26.12.2022
Задругари су за црним столом коментарисали ко је од укућана најспособнији, а том приликом многи су нахвалили Марију Кулић. На ред је дошла и Миљана Кулић, која је током свог излагања расплакала мајку Марију. - Битна је борба… »
Марија се гуши у сузама због Миљане Дотукле је њене речи, изнела детаље из прошлости!

Марија се гуши у сузама због Миљане Дотукле је њене речи, изнела детаље из прошлости!

Ало 26.12.2022
Задругари винули Марију Кулић у небеса, Миљана је излагањем расплакала! Задругари су винули Марију Кулић у небеса због способности. - Пажњу држе Зорица, Иван и Марија, али бирам Ивана - рекла је Жана. - За мене је… »

Вести дана »