Повезане вести
Спутњик сазнаје: Вучиц́ се у уторак састаје са патријархом Порфиријем
Спутник 26.12.2022
Председник Србије Александар Вучиц́ и патријарх српски Порфирије састац́е се у уторак у 12 сати у просторијама Српске патријаршије, сазнаје Спутњик. Вучиц́ ц́е са патријархом разговарати о ситуацији на Косову и Метохији и о томе… »
Патријарх Порфирије враћен са Мердара
Јужне вести 26.12.2022
Патријарх српски Порфирије је данас око 14:30 враћен са административног прелаза Мердаре. Он је по протоколу Српске православне цркве требало да посети Пећку Патријаршију. Након што му није дозвољен улазак на Косово и Метохију… »
Патријарх Порфирије: Кренуо сам у седиште своје цркве, данас су врата на мом дому за мене закључана
Радио сто плус 26.12.2022
Патријарх је на свом налогу на инстаграму написао да је хтео да буде са својим народом уочи најрадоснијег празника, и да је као градјанин кренуо “у своју кућу, у свој дом”. “Од тренутка када сам кренуо овим путем понављам: где… »
Антонијевић: Забрана уласка патријарху на КиМ кршење верских и људских права
Ало 26.12.2022
Зачуђује и то, додао је Антонијевић, што се према појединим информацијама, за улазак српског патријарха на КиМ од њега захтевало да се изјасни по питању барикада. Правник Милан Антонијевић оценио је за Тањуг да је потез… »
Огласио се патријарх поводом забране уласка на космет Данас су врата на мом дому за мене закључана и ја се молим Богу...
Ало 26.12.2022
"Као патријарх, кренуо сам у прво и најважније седиште своје Цркве" Такозвана косовска полиција је данас око 14:30 часова на административном прелазу Мердаре спречила патријарха српског Порфирија да уђе на Косово и Метохију, где… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 2 сатајош 1 повезана