Povezane vesti
Tragična sudbina koja tera suze na oči! Muzičar izgubio ćerku i sestru, pa ostao beskućnik ostala mu je samo jedna opcija…
Kurir 26.12.2022
Muzičar i roker Milić Vukašinović gostovao je sa svojom suprugom Suzanom u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića. U vezi sa teškom porodičnom tragedijom koju je doživeo Milić je rekao da bol nikada ne iščezava. - Bol ostaje, život ide dalje… »
Srbin zbog antiameričkih objava popio pedalu sa mreža?! Svaka žalba mu je odbijena, ali ovaj milijarder mu je pomogao
Kurir 26.12.2022
Milić Vukašinović ispričao je u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića zanimljivu priču o tome kako mu je ukinut, a potom vraćen tviter nalog. - Imao sam oko 60.000 pratilaca. Mislim da je problem bio u tome što sam stavljao neke antiameričke… »
Vesti dana »
Selektivna pravda: Još se ne zna ko je sve priveden zbog protesta, ali se zbog tragedije zna – niko
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajina se bori za oslobođenje cele teritorije; Rusija produbljuje odnose sa Kinom; Tramp: Rat mora da stane
RTV pre 26 minutajoš 22 povezane
KURIR SAZNAJE: Objavljene nove cene goriva koje će biti na snazi u narednih 7 dana - Evo da li ima promena!
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih