Повезане вести
Сјевер Косова: Мирно, али напето након постављања нових барикада
Ал Јазеера 27.12.2022
Срби са сјевера Косова 18. дан блокирају саобраћајнице, а у Сјеверној Митровици су постављене двије нове барикаде. Захтијевају пуштање ухапшених бивших полицајаца и повлачење специјалних снага косовске полиције. Вијеће… »
Курти: Ако Кфор не уклони барикаде, ми ћемо
Бета 27.12.2022
Косовски премијер Аљбин Курти изјавио је да ће полиција под контролом Приштине уклонити барикаде које су поставили Срби на северу Косова ако то не уради мисија Кфор, предвођена НАТО-ом. "Ако их не уклони Кфор, ми ћемо. То не… »
Курти: Ако Кфор не уклони барикаде, ми ћемо
Инсајдер 27.12.2022
Косовски премијер Аљбин Курти изјавио је да ће полиција под контролом Приштине уклонити барикаде које су поставили Срби на северу Косова ако то не уради мисија Кфор, предвођена НАТО-ом. „Ако их не уклони Кфор, ми ћемо. То не… »
Нове барикаде на Косову, борбена приправност у Србији
Ал Јазеера 27.12.2022
На сјеверу Косова постављене су двије нове барикаде, једна у мултиетничком насељу Бошњачка махала у Сјеверној Митровици, а друга на магистралној цести која спаја југ Митровице са општином Звечан, саопштила је Полиција Косова… »
“Лудило режимских медија у Србији”: Како регионални медији извештавају о Вучићевој одлуци да подигне борбену готовост?
Данас 27.12.2022
О напетој ситуацији на Косову и одлуци Београда, односно председника Срббије Александра Вучића да подигне борбену готовост на највиши ниво, извештавају сви регионални медији. Ослобођење под насловом “Лудило режимских медија у… »
Курти: На барикадама имитирају Дражу, ако КФОР неће да их уклони – ми ћемо
Н1 Инфо 27.12.2022
„Ово су барикаде људи у тамним униформама, људи који су ћелави, са брадама, имитирају Дражу Михаиловића. Вагнер барикаде. Имају пушке и постављају барикаде не да не би прошла возила, него да се брани тај униформисани и… »
Вести дана »

"Ово је доказ какав хаос влада: У БиХ" Ближе се Додиков референдум и избори које је расписала цик БиХ: Шта ће се у наредна два месеца десити у Републици Српској?
Блиц пре 16 минутајош 1 повезана

Министар хитно примљен у болницу: Позлило Ђорђу Милићевићу, осетио јаке болове, у току су прегледи
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Туск: Белоруски дрон летео изнад зграде владе и резиденције пољског председника
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

Разбијена криминална мрежа: Заплењено 2.435 контејнера кинеске робе у луци Пиреј: Процењена штета за ЕУ 800 милиона евра!
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Трамп: Војска САД опет напала брод који је шверцовао дрогу из Венецуеле
Данас пре 5 сатијош 1 повезана