Повезане вести

Анђелка Прпић трудна са најбољим пријатељем бившег мужа, а овај певач је другару преотео жену: Скандали о којима је брујала…

Анђелка Прпић трудна са најбољим пријатељем бившег мужа, а овај певач је другару преотео жену: Скандали о којима је брујала…

Блиц 27.12.2022
Вест да глумица Анђелка Прпић чека дете са најбољим пријатељем њеног бившег мужа Дариа Прпића, одјекнула је као бомба. Ипак, овакви скандали су се и раније дешавали на естради. Мирољуб Аранђеловић Кемиш је био у браку са… »
Цела Србија прича о вези с кумом, а овако је изгледала пре више од 10 година: Анђелка расла под шатром у Пожаревцу!

Цела Србија прича о вези с кумом, а овако је изгледала пре више од 10 година: Анђелка расла под шатром у Пожаревцу!

Мондо 27.12.2022
Глумица Анђелка Прпић је на почетку каријере радила као водитељка емисије "48 сати свадба" Глумица Анђелка Прпић је на почетку каријере радила као водитељка емисије "48 сати свадба" Анђелка Прпић тренутно је у жижи… »
„Ја сам практично одрасла под шатором“: Овако је Анђелка Прпић говорила о свом родном селу у околини Пожаревца

„Ја сам практично одрасла под шатором“: Овако је Анђелка Прпић говорила о свом родном селу у околини Пожаревца

Нова 27.12.2022
Глумица искрено причала о детињству. Глумица Анђелка Прпић последњих дана је у центру медијске пажње због своје наводне трудноће. Како су медији пренели, она је наводно у другом стању са најбољим другом свог бившег мужа… »
Огласио се бивши муж Анђелке Прпић: Ево шта каже о њеној вези с њиховим кумом

Огласио се бивши муж Анђелке Прпић: Ево шта каже о њеној вези с њиховим кумом

Свет & Скандал 27.12.2022
Бивши муж Анђелке Прпић одлучио је да се јавно огласи након што се у медијима појавила информација да глумица чека дете са његовим најбољим пријатељем и наводно њиховим венчаним кумом. Инстаграм принтсцреен Звезда ситкома… »
"Кум није дугме": Анђелка чека бебу с породичним пријатељем, колеге подељене - "Ја то никад не бих"

"Кум није дугме": Анђелка чека бебу с породичним пријатељем, колеге подељене - "Ја то никад не бих"

Мондо 27.12.2022
Глумица Анђелка Прпић чека дете са венчаним кумом. Колеге је подржале, али је било и оних који кажу "да би неке емоције требало сузбити" Глумица Анђелка Прпић чека дете са венчаним кумом. Колеге је подржале, али је било и оних… »
Прво оглашавање анђелкиног бившег мужа: "Ако се буду венчавали, могу да им будем кум" Дарио није изненађен њиховом везом…

Прво оглашавање анђелкиног бившег мужа: "Ако се буду венчавали, могу да им будем кум" Дарио није изненађен њиховом везом…

Блиц 26.12.2022
Бивши супруг Анђелке Прпић, Дарио, последњих дана је у жижи јавности због глумицине трудноће са његовим сада већ бившим најбољим пријатељем М. Ж., а сада је одлучио да јавно проговори на ову тему. Дариови пријатељи тврде да… »

Вести дана »