Povezane vesti

Dejan Stanković: Sve što sam imao nestalo je sa Sinišom

N1 Info 27.12.2022
“Sinišina smrt me je lišila svih reči, u sebi osećam ogromnu prazninu koju nikada ranije nisam upoznao”, izjavio je Dejan Stanković u intervjuu za italijanski "Il Secolo XIX". Legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra… »

Sport klub 27.12.2022
Podeli : “Sinišina smrt me je lišila svih reči, u sebi osećam ogromnu prazninu koju nikada ranije nisam upoznao”, izjavio je Dejan Stanković u intervjuu za italijanski "Il Secolo XIX". Legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je 16… »
„Osećam ogromnu prazninu“: Prvo oglašavanje Dejana Stankovića posle gubitka fudbalskog oca Siniše Mihajlovića

„Osećam ogromnu prazninu“: Prvo oglašavanje Dejana Stankovića posle gubitka fudbalskog oca Siniše Mihajlovića

Danas 27.12.2022
Prerano preminuli „bombarder“ iz Borova sela za života je govorio da ima malo bliskih i porodičnih prijatelja, poput njegovog mlađeg kompanjona iz Lacija i Intera. I zato su mediji i javnost čekali da čuju prve reči Dejana Stankovića, nakon što je njegov… »
Stanković: Ogromna praznina zbog Sinišine smrti

Stanković: Ogromna praznina zbog Sinišine smrti

Dnevnik 27.12.2022
TORINO: Sinišina smrt me je lišila svih reči, u sebi osećam ogromnu prazninu koju nikada ranije nisam upoznao, izjavio je Dejan Stanković u intervjuu za italijanski "Il Secolo XIX". Legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je 16… »
Oglasio se Dejan Stanković: Po prvi put govorio o Mihinoj smrti!

Oglasio se Dejan Stanković: Po prvi put govorio o Mihinoj smrti!

Hot sport 27.12.2022
Izgubio velikog prijatelja i kuma. Siniša Mihajlović preminuo je nedavno nakon duge i teške borbe sa leukemijom. U Rimu je sahranjen, a iz crkve u kojoj je održano opelo, Sinišin kovčeg u prvom redu izneo je uplakani Dejan Stanković zajedno sa Robertom… »
Prvo oglašavanje Stankovića od smrti Mihajlovića: Ostao sam bez reči, otišao je deo mene

Prvo oglašavanje Stankovića od smrti Mihajlovića: Ostao sam bez reči, otišao je deo mene

Euronews 27.12.2022
Bivši srpski fudbaler, a sada trener Sampdorije, Dejan Stanković prvi put se oglasio nakon smrti Siniše Mihajlovića. Poznato je da su njih dvojica imali sjajan prijateljski odnos, koji su kasnije krunisali i kumstvom. Bili su saigrači u Laciju i Interu… »
Sve što sam imao, nestalo je sa njim... Deki se oglasio prvi put od smrti "ćaleta" Mihe: Osećam ogromnu prazninu

Sve što sam imao, nestalo je sa njim... Deki se oglasio prvi put od smrti "ćaleta" Mihe: Osećam ogromnu prazninu

Mondo 27.12.2022
Dejan Stanković i Siniša Mihajlović bili su nerazdvojni - saigrači, prijatelji i kumovi. Dejan Stanković i Siniša Mihajlović bili su nerazdvojni - saigrači, prijatelji i kumovi. Iznenadna smrt Siniše Mihajlovića teško je pala svim njegovim prijateljima… »
FOTO Tate više nema, ali tu je njena snaga: Sinišina ćerka otkrila koji muškarac je njen veliki oslonac

FOTO Tate više nema, ali tu je njena snaga: Sinišina ćerka otkrila koji muškarac je njen veliki oslonac

Nova 27.12.2022
Emotivna poruka. Svet i dalje tuguje za Sinišom Mihajlovićem koji je preminuo 16. decembra posle velike borbe sa leukemijom. Jedan od najboljih fudbalera bivše jugoslavije sahranjen je u Rimu na Svetog Nikolu, a iza sebe je ostavio veliku porodicu. Sa… »

Vesti dana »