Повезане вести

Дејан Станковић: Све што сам имао нестало је са Синишом

Н1 Инфо 27.12.2022
“Синишина смрт ме је лишила свих речи, у себи осећам огромну празнину коју никада раније нисам упознао”, изјавио је Дејан Станковић у интервјуу за италијански "Ил Сецоло КСИКС". Легендарни српски фудбалер и тренер Синиша Михајловић… »

Спорт клуб 27.12.2022
Подели : “Синишина смрт ме је лишила свих речи, у себи осећам огромну празнину коју никада раније нисам упознао”, изјавио је Дејан Станковић у интервјуу за италијански "Ил Сецоло КСИКС". Легендарни српски фудбалер и тренер Синиша… »
„Осећам огромну празнину“: Прво оглашавање Дејана Станковића после губитка фудбалског оца Синише Михајловића

„Осећам огромну празнину“: Прво оглашавање Дејана Станковића после губитка фудбалског оца Синише Михајловића

Данас 27.12.2022
Прерано преминули „бомбардер“ из Борова села за живота је говорио да има мало блиских и породичних пријатеља, попут његовог млађег компањона из Лација и Интера. И зато су медији и јавност чекали да чују прве речи Дејана… »
Станковић: Огромна празнина због Синишине смрти

Станковић: Огромна празнина због Синишине смрти

Дневник 27.12.2022
ТОРИНО: Синишина смрт ме је лишила свих речи, у себи осећам огромну празнину коју никада раније нисам упознао, изјавио је Дејан Станковић у интервјуу за италијански "Ил Сецоло КСИКС". Легендарни српски фудбалер и тренер Синиша… »
Огласио се Дејан Станковић: По први пут говорио о Михиној смрти!

Огласио се Дејан Станковић: По први пут говорио о Михиној смрти!

Хот спорт 27.12.2022
Изгубио великог пријатеља и кума. Синиша Михајловић преминуо је недавно након дуге и тешке борбе са леукемијом. У Риму је сахрањен, а из цркве у којој је одржано опело, Синишин ковчег у првом реду изнео је уплакани Дејан… »
Прво оглашавање Станковића од смрти Михајловића: Остао сам без речи, отишао је део мене

Прво оглашавање Станковића од смрти Михајловића: Остао сам без речи, отишао је део мене

Еуроневс 27.12.2022
Бивши српски фудбалер, а сада тренер Сампдорије, Дејан Станковић први пут се огласио након смрти Синише Михајловића. Познато је да су њих двојица имали сјајан пријатељски однос, који су касније крунисали и кумством. Били су… »
Све што сам имао, нестало је са њим... Деки се огласио први пут од смрти "ћалета" Михе: Осећам огромну празнину

Све што сам имао, нестало је са њим... Деки се огласио први пут од смрти "ћалета" Михе: Осећам огромну празнину

Мондо 27.12.2022
Дејан Станковић и Синиша Михајловић били су нераздвојни - саиграчи, пријатељи и кумови. Дејан Станковић и Синиша Михајловић били су нераздвојни - саиграчи, пријатељи и кумови. Изненадна смрт Синише Михајловића тешко је пала… »
Дејан Станковић сломљен: Огласио се први пут после смрти Синише Михајловића

Дејан Станковић сломљен: Огласио се први пут после смрти Синише Михајловића

Вечерње новости 27.12.2022
Смрт Синише Михајловића веома тешко је пала Дејану Станковићу. Фото архива ВН Две легенде српског фудбала су биле велики пријатељи. Пријатељство су крунисали и кумством. Заједно су играли у Лацију и Интеру, а Станковић је у… »
ФОТО Тате више нема, али ту је њена снага: Синишина ћерка открила који мушкарац је њен велики ослонац

ФОТО Тате више нема, али ту је њена снага: Синишина ћерка открила који мушкарац је њен велики ослонац

Нова 27.12.2022
Емотивна порука. Свет и даље тугује за Синишом Михајловићем који је преминуо 16. децембра после велике борбе са леукемијом. Један од најбољих фудбалера бивше југославије сахрањен је у Риму на Светог Николу, а иза себе је… »

Вести дана »