Повезане вести

Дејан Булатовић о разлозима напуштања ССП: Мариника Тепић је лобиста СНС, видите да у Скупштини нема више „партије и братије“…

Дејан Булатовић о разлозима напуштања ССП: Мариника Тепић је лобиста СНС, видите да у Скупштини нема више „партије и братије“…

Данас 27.12.2022
„Мариника Тепић је главни кривац зашто сам одлучио да изађем из Странке слободе и правде и поднесем оставке на све функције. Многи људи су због ње изашли из ССП, многи су страдали под њеним политичким терором који је… »
Дејан Булатовић објавио због кога је напустио Странку слободе и правде

Дејан Булатовић објавио због кога је напустио Странку слободе и правде

Н1 Инфо 27.12.2022
Испред Народне скупштине одржана је конференција за новинаре самосталног посланика Дејана Булатовића и других функционера који су одлучили да напусте Странку слободе и правде. Он је оптужио потпредседницу Странке слободе и правде… »
Дејан Булатовић: Изашао сам из ССП због Маринике Тепић

Дејан Булатовић: Изашао сам из ССП због Маринике Тепић

Нова 27.12.2022
Бивши потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић одржао је конференцију за новинаре испред зграде Скупштине Србије и том приликом рекао да је главни кривац за његов излазак из странке Мариника Тепић. Булатовић је… »
Булатовић: Странку слободе и правде сам напустио због Тепићеве

Булатовић: Странку слободе и правде сам напустио због Тепићеве

Дневник 27.12.2022
БЕОГРАД: Донедавни потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић изјавио је да је ту странку напустио због Маринике Тепић, за коју тврди да ради за Српску напредну странку и да је њен лобиста и додао да ће убудуће… »
Дејан Булатовић оптужио Маринику Тепић да је лобиста СНС

Дејан Булатовић оптужио Маринику Тепић да је лобиста СНС

Бета 27.12.2022
Бивши потпредседник Странке слободе и правде (ССП) Дејан Булатовић оптужио је данас актуелну функционерку те странке Маринику Тепић да је лобиста Српске напредне странке (СНС), те истакао да је због ње напустио ССП. Булатовић је… »
"Уништавала је одбор по одбор, намеравајући да разори партију": Дејан Булатовић открио зашто је напустио ССП, све прсте упире…

"Уништавала је одбор по одбор, намеравајући да разори партију": Дејан Булатовић открио зашто је напустио ССП, све прсте упире…

Блиц 27.12.2022
Самостални посланик и сада већ бивши посланик и потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић, који је одлучио да напусти ССП, оптужио је потпредседницу ове партије Маринику Тепић да је она главни разлог томе. - Циљ… »
Дејан Булатовић саопштио да је напустио ССП због Маринике Тепић

Дејан Булатовић саопштио да је напустио ССП због Маринике Тепић

Данас 27.12.2022
Дејан Булатовић, доскорашњи члан Странке слободе и правде, саопштио је данас да је из те партије изашао због Маринике Тепић и да она ради за СНС. Он је на данашњој конференцији за новинаре навео да је кап која је прелила часу… »

Вести дана »