Povezane vesti
Evo sva sam otečena od komentara: Stoja posle šok fotki reagovala na tvrdnje da se unakazila plastičnim operacijama
Mondo 27.12.2022
Stoja Novaković nedavno se našla na meti negativnih komentara zbog slika i snimaka koji su isplivali na društvenim mrežama. Stoja Novaković nedavno se našla na meti negativnih komentara zbog slika i snimaka koji su isplivali na društvenim mrežama… »
Oglasila se Stoja nakon prozivki fanova da se unakazila plastičnim operacijama: "Primat ne dajem izgledu, mene ljudi takvu…
Blic 27.12.2022
Svaka pevačica zna koliko je odricanja potrebno kako bi njihov fizički izgled zadovoljio očekivanja tokom scenskog nastupa, a neretko se dešava da u estetskim korekcijama i preteraju pa umesto savršenih, publika često vidi izobličena lica naših javnih… »
Vesti dana »

On može ovako još pet sati, ja ne: Mnogo mlađi Kecmanović o svom "dželatu" Đokoviću
Euronews pre 14 minutajoš 68 povezanih

Protestna šetnja studenata Fakulteta dramskih umetnosti, blokade širom Srbije
BBC News pre 2 satajoš 56 povezanih

VIDEO: Šesti dan građanske neposlušnosti u Novom Sadu: Blokirano više raskrsnica i Most slobode
Radio 021 pre 1 satjoš 52 povezane

Srbiju NIKO POBEDITI NEĆE! Svečano otvorena deonica auto-puta Pakovraće - Požega, Vučić poslao snažne poruke
Alo pre 3 satajoš 84 povezane

Donaruma poslao poruku Musijali, nakon što mu je slomio nogu na SP
Telegraf pre 34 minutajoš 50 povezanih