Повезане вести

Гвидети: Захвалан сам на шанси да водим овај невероватан тим

Гвидети: Захвалан сам на шанси да водим овај невероватан тим

Политика 27.12.2022
Нови селектор женске одбојкашке репрезентације Србије, Италијан Ђовани Гвидети, изјавио је вечерас да је почаствован што је именован на ову функцију. Одбојкашки савез Србије саопштио је да ће Гвидети да замени сународника… »
Гвидети нови селектор одбојкашица Србије

Гвидети нови селектор одбојкашица Србије

Нови магазин 27.12.2022
Италијански стручњак Дјовани Гвидети нови је селектор женске сениорске одбојкашке репрезентације Србје, потврдио је данас Одбојкашки савес Србије (ОСС). ОСС и италијански стручњак, актуелни тренер турског Вакифбанка, договорили… »
Освојио злато па променио репрезентацију: Србија има новог селектора, Сантарели преузео Турску! (фото) (видео)

Освојио злато па променио репрезентацију: Србија има новог селектора, Сантарели преузео Турску! (фото) (видео)

Хот спорт 27.12.2022
Италијан заменио Италијана! Ђовани Гвидети, актуелни тренер турског Вакфибанка из Истанбула, именован је данас за првог тренера женске сениорске одбојкашке репрезнтације Србије. Уговором је предвиђено да италијански стручњак… »
Ко је Ђовани Гвидети? Турски зет и велики Терзићев ривал

Ко је Ђовани Гвидети? Турски зет и велики Терзићев ривал

Спорт клуб 27.12.2022
Подели : Нови селектор женске одбојкашке репрезентације Србије биће Ђовани Гвидети. Чини се да је одлазак Данијелеа Сантарелија био неочекиван јер он није остао на клупи тима ни годину дана, али је такође са друге стране утисак… »
"Захвалан сам, поносан, узбуђен!" Нови селектор женске одбојкашке репрезентације Србије не може да дође себи

"Захвалан сам, поносан, узбуђен!" Нови селектор женске одбојкашке репрезентације Србије не може да дође себи

Вечерње новости 27.12.2022
Одбојкашки савез Србије и досадашњи селектор Данијеле Сантарели, који је на кормилу наше националне селекције освојио светско злато и бронзу у Лиги нација 2022, споразумно су раскинули сарадњу, а нови стратег српских хероина не… »
Гвидети: Захвалан сам, поносан и узбуђен!

Н1 Инфо 27.12.2022
У првој изјави након објаве инфорамције да је постао нови селектор женске одбојкашке репрезентације, Ђовани Гвидети није штедео комплименте на рачун тима који преузима, а истакао је да је изузетно поносан и захвалан на прилици… »

Спорт клуб 27.12.2022
Подели : У првој изјави након објаве инфорамције да је постао нови селектор женске одбојкашке репрезентације, Ђовани Гвидети није штедео комплименте на рачун тима који преузима, а истакао је да је изузетно поносан и захвалан на… »

Вести дана »