Повезане вести

Расим Љајић за Ало! о новој већини у БНВ-у: Ми смо циљ остварили када смо победили!

Расим Љајић за Ало! о новој већини у БНВ-у: Ми смо циљ остварили када смо победили!

Санџак хабер 27.12.2022
Политика Вести Расим Љајић за Ало! о новој већини у БНВ-у: Ми смо циљ остварили када смо победили! 27/12/202239 Виевсбнв, Хусеин Мемић, Расим Љајић Иако је СДП Србије, на чијем се челу налази Расим Љајић, победио на изборима… »
Диспанзер за жене Дома здравља Нови Пазар добио најсавременији ултразвучни апарат

Диспанзер за жене Дома здравља Нови Пазар добио најсавременији ултразвучни апарат

Санџак хабер 27.12.2022
Диспанзер за жене Дома здравља Нови Пазар добио је најсавременији ултразвучни апарат какав само има још и Дома здравља Ниш. Овај ултразвучни апарат који је добио Диспанзер за жене ће заменити постојећи стар више од 15 година… »
Хуманитарне организације Отворена рука и Севап обезбедили 100 пакетића за најмлађе

Хуманитарне организације Отворена рука и Севап обезбедили 100 пакетића за најмлађе

ИндексОнлине 27.12.2022
Сто пакетића за најмлађе основце обезбедиле су хуманитарне организације ”Отворена рука” и ”Севап”. Новогодишњу атмосферу у фоајеу Културног центра употпунило је присуство аниматора. Деца су имала прилику да се фотографишу са… »

Вести дана »