Povezane vesti

Novak oduševljen dončićevom partijom: Đoković poslao poruku Luki nakon istorijske utakmice Slovenca! (foto)

Novak oduševljen dončićevom partijom: Đoković poslao poruku Luki nakon istorijske utakmice Slovenca! (foto)

Hot sport 28.12.2022
Slavni teniser stiže da prati i NBA ligu Najbolji slovenački košarkaš Luka Dončić sinoć je odigrao najefikasniju partiju u svojoj igračkoj karijeru pošto je uspeo da upiše 60 poena, uz 21 skok i deset asistencija. On je tako postao prvi igrač u istoriji… »
Luka Dončić ispisao istoriju NBA lige

Luka Dončić ispisao istoriju NBA lige

Politika 28.12.2022
Sa 60 poena uz 21 skok i 10 asistencija Luka Dončić ušao je u istoriju NBA jer je prvi košarkaš koji je ostvario tripl-dabl sa toliko postignutih koševa, a i najmlađi je igrač koji je postigao više od 50 poena uz tripl-dabl. Sve ovo postigao je za 47… »
Odigrao utakmicu karijere, postavio rekord, pa tražio neočekivano: "Treba mi pivo da se oporavim"

Odigrao utakmicu karijere, postavio rekord, pa tražio neočekivano: "Treba mi pivo da se oporavim"

Mondo 28.12.2022
Slovenački košarkaš je predvodio svoj Dalas sa 60 poena, a tome je dodao i 21 skok uz 10 asistencija. Slovenački košarkaš je predvodio svoj Dalas sa 60 poena, a tome je dodao i 21 skok uz 10 asistencija. Prethodne noći smo videli monstruozne partije… »
Dončić: Umoran sam kao pas, treba mi pivo

Dončić: Umoran sam kao pas, treba mi pivo

Sport klub 28.12.2022
Podeli : Slovenac Luka Dončić (23) ispisao je istoriju košarke. Njujork Niksima je u pobedi posle produžetka ubacio 60 poena, imao 21 skok i 10 asistencija. Tripl dabl učinak sa 60 koševa i 20 skokova nije viđen nikada u najjačoj košarkaškoj ligi sveta… »

Vesti dana »