Povezane vesti

"Auuuu, brate!" Novak Đoković nije ovo očekivao, morao odmah da se javi Luki Dončiću (Foto)

"Auuuu, brate!" Novak Đoković nije ovo očekivao, morao odmah da se javi Luki Dončiću (Foto)

Večernje novosti 28.12.2022
NOVAK Đoković se ne libi da se zbog sjajnih sportskih ostvarenja, ne samo u tenisu, javno oglasi, a danas je to, prosto, morao da učini. FOTO: Tanjug/AP Podsetimo, Luka Dončić je minule noći neverovatnom partijom ušao u istoriju NBA lige i time se… »
Novak oduševljen dončićevom partijom: Đoković poslao poruku Luki nakon istorijske utakmice Slovenca! (foto)

Novak oduševljen dončićevom partijom: Đoković poslao poruku Luki nakon istorijske utakmice Slovenca! (foto)

Hot sport 28.12.2022
Slavni teniser stiže da prati i NBA ligu Najbolji slovenački košarkaš Luka Dončić sinoć je odigrao najefikasniju partiju u svojoj igračkoj karijeru pošto je uspeo da upiše 60 poena, uz 21 skok i deset asistencija. On je tako postao prvi igrač u… »
Luka Dončić ispisao istoriju NBA lige

Luka Dončić ispisao istoriju NBA lige

Politika 28.12.2022
Sa 60 poena uz 21 skok i 10 asistencija Luka Dončić ušao je u istoriju NBA jer je prvi košarkaš koji je ostvario tripl-dabl sa toliko postignutih koševa, a i najmlađi je igrač koji je postigao više od 50 poena uz tripl-dabl. Sve ovo postigao je… »
Dončić: Umoran sam kao pas, treba mi pivo

Dončić: Umoran sam kao pas, treba mi pivo

Sport klub 28.12.2022
Podeli : Slovenac Luka Dončić (23) ispisao je istoriju košarke. Njujork Niksima je u pobedi posle produžetka ubacio 60 poena, imao 21 skok i 10 asistencija. Tripl dabl učinak sa 60 koševa i 20 skokova nije viđen nikada u najjačoj košarkaškoj… »
Odigrao utakmicu karijere, postavio rekord, pa tražio neočekivano: "Treba mi pivo da se oporavim"

Odigrao utakmicu karijere, postavio rekord, pa tražio neočekivano: "Treba mi pivo da se oporavim"

Mondo 28.12.2022
Slovenački košarkaš je predvodio svoj Dalas sa 60 poena, a tome je dodao i 21 skok uz 10 asistencija. Slovenački košarkaš je predvodio svoj Dalas sa 60 poena, a tome je dodao i 21 skok uz 10 asistencija. Prethodne noći smo videli monstruozne… »

Vesti dana »