Повезане вести

Кристина Спалевић објавила прву фотографију сина Константина (ФОТО)

Кристина Спалевић објавила прву фотографију сина Константина (ФОТО)

Вести онлине 28.12.2022
Кристина Спалевић породила се јуче и на свет донела здравог дечака, а сада је “испливала” прва фотографија из породилишта. Наиме, бивши робијаш Кристијан Голубовић и Кристина су на својим Инстаграм профилима објавили исте… »
Прва фотографија Кристијановог сина: Кристина открила на кога личи дечак необичног имена ФОТО

Прва фотографија Кристијановог сина: Кристина открила на кога личи дечак необичног имена ФОТО

Свет & Скандал 28.12.2022
Син Кристијана Голубовића добио је необично име Кристијан Голубовић синоћ је поделио радосну вест да се његова вереница Кристина Спалевић породила царским резом и на свет донела дечака. Рајко Ристић – Добио сам сина, моја… »
"Материца ме боли, дају ми лекове" - Вереница Кристијана Голубовића из породилишта! Ево како се осећа и на кога син личи

"Материца ме боли, дају ми лекове" - Вереница Кристијана Голубовића из породилишта! Ево како се осећа и на кога син личи

Мондо 28.12.2022
Кристина Спалевић, вереница Кристијана Голубовића се породила и на свет донела њихово прво заједничко дете. Кристина Спалевић, вереница Кристијана Голубовића се породила и на свет донела њихово прво заједничко дете. Бивши… »
Исти је отац Кристина Спалевић на свет је донела сина: Снимљен цео порођај!

Исти је отац Кристина Спалевић на свет је донела сина: Снимљен цео порођај!

Ало 28.12.2022
Ово су сви детаљи. Бивша ријалити учесница Задруге и вереница Кристијана Голубовића, Кристина Спалевић, синоћ се породила. Кристина се сада огласила те је открила како је прошао порођај: - Јесте, све је прошло добро, сад сам се… »
Породила се Кристина Спалевић: Кристијан Голубовић добио сина ком је дао специјално име, открио детаље

Породила се Кристина Спалевић: Кристијан Голубовић добио сина ком је дао специјално име, открио детаље

Блиц 28.12.2022
Бивша учесница ''Задруге'' Кристина Спалевић породила се вечерас и на свет донела здравог дечака. Поносни тата Кристијан Голубовић се одмах огласио и открио све детаље порођаја. - Добио сам сина, моја Кристина се управо… »

Вести дана »