Povezane vesti
Turska predlaže Erdogana za Nobelovu nagradu za mir: "Zbog napora oko rešavanja krize u Ukrajini"
Blic 28.12.2022
Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop saopštio je da je predložio turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana za Nobelovu nagradu za mir zbog njegovih napora oko rešavanja krize u Ukrajini. Nominovao sam predsednika Erdogana za Nobelovu nagradu za… »
Turska predlaže Erdogana za Nobelovu nagradu za mir
IndeksOnline 28.12.2022
ANKARA – Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop saopštio je da je predložio turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana za Nobelovu nagradu za mir zbog njegovih napora oko rešavanja krize u Ukrajini. „Nominovao sam predsednika Erdogana za Nobelovu… »
Turska predlaže Erdogana za Nobelovu nagradu za mir
Euronews 28.12.2022
Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop saopštio je da je predložio turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana za Nobelovu nagradu za mir "zbog njegovih napora oko rešavanja krize u Ukrajini". "Nominovao sam predsednika Erdogana za Nobelovu nagradu… »
Vesti dana »
Šta ako se zatvore NIS-ove pumpe širom Srbije – vlada traži hitno rešenje
RTS pre 59 minutajoš 47 povezanih
Ovih devetoro studenata je na udaru vlasti zbog Vidovdanskog protesta: Terete ih za pripremanje dela protiv ustavnog uređenja
Glas Zaječara pre 6 satijoš 29 povezanih
Igokea nije imala rešenje za Kabengelea - Dubai slavio u Laktašima
RTS pre 19 minutajoš 67 povezanih
Skoro 3.000 domaćinstava u mraku Bilans jezivog zemljotersa u Japanu! Ima i povređenih (video)
Dnevnik pre 3 satajoš 25 povezanih
Starmer, Makron i Merc razgovarali sa Zelenskim o korišćenju zamrznute ruske imovine
Sputnik pre 9 minutajoš 82 povezane