Povezane vesti
Turska predlaže Erdogana za Nobelovu nagradu za mir: "Zbog napora oko rešavanja krize u Ukrajini"
Blic 28.12.2022
Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop saopštio je da je predložio turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana za Nobelovu nagradu za mir zbog njegovih napora oko rešavanja krize u Ukrajini. Nominovao sam predsednika Erdogana za Nobelovu nagradu za… »
Turska predlaže Erdogana za Nobelovu nagradu za mir
IndeksOnline 28.12.2022
ANKARA – Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop saopštio je da je predložio turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana za Nobelovu nagradu za mir zbog njegovih napora oko rešavanja krize u Ukrajini. „Nominovao sam predsednika Erdogana za Nobelovu… »
Turska predlaže Erdogana za Nobelovu nagradu za mir
Euronews 28.12.2022
Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop saopštio je da je predložio turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana za Nobelovu nagradu za mir "zbog njegovih napora oko rešavanja krize u Ukrajini". "Nominovao sam predsednika Erdogana za Nobelovu nagradu… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Ponovo počela proizvodnja u Rafineriji u Pančevu
N1 Info pre 3 satajoš 34 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 19. januar: Hladno, sunčano i vetrovito, ujutru mraz
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Ministar prosvete: Otvoreno i glasno razmišljamo o skraćenju časova na 30 minuta, uskoro moguć pilot-projekat
Morava info pre 1 satjoš 25 povezanih
Karlos Alkaraz pobedio “domaćina” i publiku na startu Australijan opena
Vesti online pre 15 minutajoš 43 povezane
Evropski zvaničnici uznemireni zbog Trampove najave o uvođenju carina povodom Grenlanda
Beta pre 20 minutajoš 25 povezanih