Povezane vesti
Turska predlaže Erdogana za Nobelovu nagradu za mir: "Zbog napora oko rešavanja krize u Ukrajini"
Blic 28.12.2022
Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop saopštio je da je predložio turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana za Nobelovu nagradu za mir zbog njegovih napora oko rešavanja krize u Ukrajini. Nominovao sam predsednika Erdogana za Nobelovu nagradu za… »
Turska predlaže Erdogana za Nobelovu nagradu za mir
IndeksOnline 28.12.2022
ANKARA – Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop saopštio je da je predložio turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana za Nobelovu nagradu za mir zbog njegovih napora oko rešavanja krize u Ukrajini. „Nominovao sam predsednika Erdogana za Nobelovu… »
Turska predlaže Erdogana za Nobelovu nagradu za mir
Euronews 28.12.2022
Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop saopštio je da je predložio turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana za Nobelovu nagradu za mir "zbog njegovih napora oko rešavanja krize u Ukrajini". "Nominovao sam predsednika Erdogana za Nobelovu nagradu… »
Vesti dana »
Uzajamni napadi SAD i Irana nakon zastoja u pregovorima o prekidu vatre
Nedeljnik pre 18 minutajoš 19 povezanih
Naoružani napadač u Dortmundu koji se zabarikadirao sa troje dece u stanu, predao se policiji: Policajac lakše povređen u pucnjavi
Nova pre 1 satjoš 22 povezane
(Foto, video) Stigla žestoka osveta za Kijev: Ukrajinci udarili na Sankt Peterburg na Putinov specijalan dan: Ljudi u panici, grad se ne vidi od dima
Blic pre 14 minutajoš 15 povezanih
Ukrajinci uzvratili: Sedam poginulih u napadu na autobus u proruskoj oblasti, udar i na Sankt Peterburg
BBC News pre 1 satjoš 13 povezanih