Povezane vesti
Turska predlaže Erdogana za Nobelovu nagradu za mir: "Zbog napora oko rešavanja krize u Ukrajini"
Blic 28.12.2022
Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop saopštio je da je predložio turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana za Nobelovu nagradu za mir zbog njegovih napora oko rešavanja krize u Ukrajini. Nominovao sam predsednika Erdogana za Nobelovu nagradu za… »
Turska predlaže Erdogana za Nobelovu nagradu za mir
IndeksOnline 28.12.2022
ANKARA – Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop saopštio je da je predložio turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana za Nobelovu nagradu za mir zbog njegovih napora oko rešavanja krize u Ukrajini. „Nominovao sam predsednika Erdogana za Nobelovu… »
Turska predlaže Erdogana za Nobelovu nagradu za mir
Euronews 28.12.2022
Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop saopštio je da je predložio turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana za Nobelovu nagradu za mir "zbog njegovih napora oko rešavanja krize u Ukrajini". "Nominovao sam predsednika Erdogana za Nobelovu nagradu… »
Vesti dana »
Zvanični program skupa „Sve se vidi na Vidovdan“ završen porukom „Studenti pobeđuju“ (FOTO, VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 30 povezanih
Smrtonosni toplotni talas u Evropi: Ekstremne vrućine odnose živote, umrlo više od 1.300 ljudi
Euronews pre 5 satijoš 28 povezanih
Kosovska policija: Privedeno 37 osoba nakon Vidovdana na Gazimestanu; Filipović: Pušteni svi privedeni, sutra prekršajno ročište
Insajder pre 6 satijoš 16 povezanih
Selektor Južne Afrike Bros: Možemo biti prilično zadovoljni onim što smo uradili
Radio sto plus pre 1 danjoš 84 povezane