Povezane vesti
Turska predlaže Erdogana za Nobelovu nagradu za mir: "Zbog napora oko rešavanja krize u Ukrajini"
Blic 28.12.2022
Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop saopštio je da je predložio turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana za Nobelovu nagradu za mir zbog njegovih napora oko rešavanja krize u Ukrajini. Nominovao sam predsednika Erdogana za Nobelovu nagradu za… »
Turska predlaže Erdogana za Nobelovu nagradu za mir
IndeksOnline 28.12.2022
ANKARA – Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop saopštio je da je predložio turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana za Nobelovu nagradu za mir zbog njegovih napora oko rešavanja krize u Ukrajini. „Nominovao sam predsednika Erdogana za Nobelovu… »
Turska predlaže Erdogana za Nobelovu nagradu za mir
Euronews 28.12.2022
Predsednik turskog parlamenta Mustafa Šentop saopštio je da je predložio turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana za Nobelovu nagradu za mir "zbog njegovih napora oko rešavanja krize u Ukrajini". "Nominovao sam predsednika Erdogana za Nobelovu nagradu… »
Vesti dana »

Napadnuti fotoreporteri tokom uklanjana spomenika Pavlu Đurišiću: Otimali im opremu, vređali, i pretili ubistvom
Blic pre 35 minutajoš 25 povezanih

Sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo i Metohiju
RTV pre 4 satijoš 25 povezanih

Tramp predložio sastanak sa Putinom u Rimu, ali postoji jedan veliki problem
Nova pre 2 satajoš 24 povezane

U Beogradu iskočio iz šina novi tramvaj turske proizvodnje
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 22 povezane