Povezane vesti
Ulaganje u budućnost i bezbednost građana: Promovisane 31. i 32. klasa polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku MUP
Kurir 28.12.2022
U Sremskoj Kamenici promovisane 31. i 32. klasa polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije. Najboljima su tom prilikom uručene nagrade za visoke ocene koje su stekli završetkom obuke u Centru. View… »
Održana promocija mladih policajaca u Sremskoj Kamenici: Najboljima uručene nagrade za visoke ocene
Mondo 28.12.2022
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Bratislav Gašić, čestitao je završetak školovanja policajcima i rekao da je ponosan dok ih gleda kako stoje u stroju kao jedan. Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Bratislav Gašić, čestitao… »
Ministar Gašić na promociji polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku
Telegraf 28.12.2022
- Veoma sam ponosan dok gledam vas 509, kako u stroju stojite kao jedan. Odlučni da poziv koji ste odabrali obavljate časno, posvećeno i predano, rekao je Gašić. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić prisustvovao je danas u Sremskoj… »
U Sremskoj Kamenici promovisano 509 mladih policajaca koji sutra stupaju na dužnost
RTV 28.12.2022
SREMSKA KAMENICA - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obratio se danas na svečanosti povodom promocije polaznika 31. i 32. klase Centra za osnovnu policijsku obuku, istakavši da su oni odabrali častan i odgovoran poziv. Čestitajući im na… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane