Povezane vesti

Dejan Dragojević demantovao vezu sa, kako on kaže, medijskom pr..titutkom! (VIDEO)

Dejan Dragojević demantovao vezu sa, kako on kaže, medijskom pr..titutkom! (VIDEO)

Svet plus 28.12.2022
Dejan Dragojević demantovao vezu sa, kako on kaže, medijskom pr**titutkom! Devojka koja samu sebe nameće u odnos u kom nije... Pobednik rijalitija "Zadruga 5" objavio je video uz opis: "STOP! Voditeljka medijska P**STITUTKA mi nije devojka. Devojka… »
Ovo je prava istina o odnosu Dejana i tamare! Dragojević razvezao jezik i otkrio šok detalje, iznenadni obrt usledio!

Ovo je prava istina o odnosu Dejana i tamare! Dragojević razvezao jezik i otkrio šok detalje, iznenadni obrt usledio!

Kurir 28.12.2022
Dejan Dragojević se po prvi put se oglasio povodom navoda da je u vezi sa voditeljkom Tamarom Galijano, a mnoge je svojim izlaganjem bacio u rebus. Dragojević je naime, demantovao da je u vezi sa Tamarom, te je osuo paljbu po njoj i istakao da je sve… »
Kakav obrt! Voditeljka lagala da je u vezi sa pobednikom Zadruge?! Oglasio se Dejan Dragojević - "Ćutao sam dva dana!"

Kakav obrt! Voditeljka lagala da je u vezi sa pobednikom Zadruge?! Oglasio se Dejan Dragojević - "Ćutao sam dva dana!"

Mondo 28.12.2022
Voditeljka Tamara Galijano rekla da je u vezi sa pobednikom Zadruge, on se oglasio i poručio "dosta mi je takvih devojaka" Voditeljka Tamara Galijano rekla da je u vezi sa pobednikom Zadruge, on se oglasio i poručio "dosta mi je takvih devojaka" Dejan… »

Vesti dana »