Povezane vesti
Dejan Dragojević demantovao vezu sa, kako on kaže, medijskom pr..titutkom! (VIDEO)
Svet plus 28.12.2022
Dejan Dragojević demantovao vezu sa, kako on kaže, medijskom pr**titutkom! Devojka koja samu sebe nameće u odnos u kom nije... Pobednik rijalitija "Zadruga 5" objavio je video uz opis: "STOP! Voditeljka medijska P**STITUTKA mi nije devojka. Devojka… »
Ovo je prava istina o odnosu Dejana i tamare! Dragojević razvezao jezik i otkrio šok detalje, iznenadni obrt usledio!
Kurir 28.12.2022
Dejan Dragojević se po prvi put se oglasio povodom navoda da je u vezi sa voditeljkom Tamarom Galijano, a mnoge je svojim izlaganjem bacio u rebus. Dragojević je naime, demantovao da je u vezi sa Tamarom, te je osuo paljbu po njoj i istakao da je sve… »
Kakav obrt! Voditeljka lagala da je u vezi sa pobednikom Zadruge?! Oglasio se Dejan Dragojević - "Ćutao sam dva dana!"
Mondo 28.12.2022
Voditeljka Tamara Galijano rekla da je u vezi sa pobednikom Zadruge, on se oglasio i poručio "dosta mi je takvih devojaka" Voditeljka Tamara Galijano rekla da je u vezi sa pobednikom Zadruge, on se oglasio i poručio "dosta mi je takvih devojaka" Dejan… »
Vesti dana »
Studentska blokada na Autokomandi: Obustavljen saobraćaj, na asfaltu "smederevac" i prase (foto, video)
Blic pre 9 minutajoš 78 povezanih
Mislili smo da je samo jedna žena poginula, a onda smo se zaledili kad smo ugledali drugo telo ispod gomile lima: Potresno svedočenje očevica sudara kod Umke!
Kurir pre 1 satjoš 75 povezanih
Pripadnici BIA upali u kuću poljoprivrednika, ispituju ga satima zbog Vučevića
Danas pre 26 minutajoš 3 povezane
Vučić: Upad u Maticu srpsku napad na srpske institucije, saopštićemo danas važne vesti
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih