Povezane vesti
Britanska meteorološka služba: Godina 2022. najtoplija u istoriji Ujedinjenog Kraljevstva
Euronews 28.12.2022
Britanska meteorološka služba objavila podatke koji pokazuju da je 2022. godina najtoplija godina u istoriji Ujedninjenog Kraljevstva. Ova godina je bila relativno dosledna u toploti tokom svih meseci, pri čemu je svaki mesec osim decembra bio topliji od… »
Britanska meteorološka služba objavila da je 2022. najtoplija godina do sada
Insajder 28.12.2022
Britanska meteorološka služba objavila podatke koji pokazuju da je 2022. godina najtoplija godina u istoriji Ujedinjenog Kraljevstva. "Ova godina je bila relativno dosledna u toploti tokom svih meseci, pri čemu je svaki mesec osim decembra bio topliji od… »
Vesti dana »
"Udario me je pesnicom i uništio život, a ja sam izbezumljeno plakala" Jeziva ispovest Nataše Šavije: Karić je bio ponosan,a ja sam morala na hitnu operaciju
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih
Nova pucnjava u školi u Turskoj! Najmanje 20 ranjenih, ima mrtvih: Hitne službe na licu mesta, opsadno stanje (video)
Blic pre 1 satjoš 48 povezanih
Brnabić: Apetit za dijalogom sa predsednikom Srbije misteriozno nestao kod Gocija i N1
Euronews pre 3 satajoš 30 povezanih
Raguš: "Nema opravdanja da opozicija izostane sa sednice, a sami podneli predlog" (video)
Blic pre 58 minutajoš 97 povezanih