Povezane vesti

“Rusija se našla u slepoj ulici u Ukrajini”

“Rusija se našla u slepoj ulici u Ukrajini”

Vesti online 29.12.2022
Šef ukrajinske vojne obaveštajne službe Kirilo Budanov izjavio je danas da borbe u Ukrajini trenutno stoje na “mrtvoj tački”, jer ni Ukrajina ni Rusija ne mogu da ostvare značajniji napredak. – Situacija je jednostavno zapela – rekao je… »
Šef ukrajinske vojne obaveštajne službe: Borbe u Ukrajini na "mrtvoj tački", situacija zapela na obe strane

Šef ukrajinske vojne obaveštajne službe: Borbe u Ukrajini na "mrtvoj tački", situacija zapela na obe strane

Euronews 29.12.2022
Šef ukrajinske vojne obaveštajne službe Kirilo Budanov izjavio je danas da borbe u Ukrajini trenutno stoje na "mrtvoj tački", jer ni Ukrajina ni Rusija ne mogu da ostvare značajniji napredak. "Situacija je jednostavno zapela", rekao je Budanov u… »
Kiril Budanov, šef ukrajinskih vojnih obaveštajaca: Rat je ušao u ćorsokak! Ne možemo napredovati ni mi ni oni

Kiril Budanov, šef ukrajinskih vojnih obaveštajaca: Rat je ušao u ćorsokak! Ne možemo napredovati ni mi ni oni

Pravda 29.12.2022
Šef ukrajinske vojno obaveštajne agencije Kirilo Budanov rekao je u intervjuu za BBC da je rat u Ukrajini trenutno ušao u ćorsokak jer ni Ukrajina ni Rusija ne mogu napraviti značajan napredak. "Situacija je jednostavno zaglavljena. Ne miče se"… »

Kurir 29.12.2022
Šef ukrajinske vojno obaveštajne agencije Kirilo Budanov rekao je u intervjuu za BBC da je rat u Ukrajini trenutno ušao u ćorsokak jer ni Ukrajina ni Rusija ne mogu napraviti značajan napredak. "Situacija je jednostavno zaglavljena. Ne miče se"… »

Vesti dana »