Повезане вести

“Русија се нашла у слепој улици у Украјини”

“Русија се нашла у слепој улици у Украјини”

Вести онлине 29.12.2022
Шеф украјинске војне обавештајне службе Кирило Буданов изјавио је данас да борбе у Украјини тренутно стоје на “мртвој тачки”, јер ни Украјина ни Русија не могу да остваре значајнији напредак. – Ситуација је једноставно запела –… »
Шеф украјинске војне обавештајне службе: Борбе у Украјини на "мртвој тачки", ситуација запела на обе стране

Шеф украјинске војне обавештајне службе: Борбе у Украјини на "мртвој тачки", ситуација запела на обе стране

Еуроневс 29.12.2022
Шеф украјинске војне обавештајне службе Кирило Буданов изјавио је данас да борбе у Украјини тренутно стоје на "мртвој тачки", јер ни Украјина ни Русија не могу да остваре значајнији напредак. "Ситуација је једноставно запела"… »
Кирил Буданов, шеф украјинских војних обавештајаца: Рат је ушао у ћорсокак! Не можемо напредовати ни ми ни они

Кирил Буданов, шеф украјинских војних обавештајаца: Рат је ушао у ћорсокак! Не можемо напредовати ни ми ни они

Правда 29.12.2022
Шеф украјинске војно обавештајне агенције Кирило Буданов рекао је у интервјуу за ББЦ да је рат у Украјини тренутно ушао у ћорсокак јер ни Украјина ни Русија не могу направити значајан напредак. "Ситуација је једноставно… »

Курир 29.12.2022
Шеф украјинске војно обавештајне агенције Кирило Буданов рекао је у интервјуу за ББЦ да је рат у Украјини тренутно ушао у ћорсокак јер ни Украјина ни Русија не могу направити значајан напредак. "Ситуација је једноставно… »

Вести дана »