Повезане вести
“Русија се нашла у слепој улици у Украјини”
Вести онлине 29.12.2022
Шеф украјинске војне обавештајне службе Кирило Буданов изјавио је данас да борбе у Украјини тренутно стоје на “мртвој тачки”, јер ни Украјина ни Русија не могу да остваре значајнији напредак. – Ситуација је једноставно запела –… »
Шеф украјинске војне обавештајне службе: Борбе у Украјини на "мртвој тачки", ситуација запела на обе стране
Еуроневс 29.12.2022
Шеф украјинске војне обавештајне службе Кирило Буданов изјавио је данас да борбе у Украјини тренутно стоје на "мртвој тачки", јер ни Украјина ни Русија не могу да остваре значајнији напредак. "Ситуација је једноставно запела"… »
Кирил Буданов, шеф украјинских војних обавештајаца: Рат је ушао у ћорсокак! Не можемо напредовати ни ми ни они
Правда 29.12.2022
Шеф украјинске војно обавештајне агенције Кирило Буданов рекао је у интервјуу за ББЦ да је рат у Украјини тренутно ушао у ћорсокак јер ни Украјина ни Русија не могу направити значајан напредак. "Ситуација је једноставно… »
Кирил Буданов, шеф украјинских војних обавештајаца: Рат је ушао у ћорсокак! Не можемо напредовати ни ми ни они
Курир 29.12.2022
Шеф украјинске војно обавештајне агенције Кирило Буданов рекао је у интервјуу за ББЦ да је рат у Украјини тренутно ушао у ћорсокак јер ни Украјина ни Русија не могу направити значајан напредак. "Ситуација је једноставно… »
Вести дана »
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 1 сатјош 34 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 4 сатијош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 48 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 31 повезана