Povezane vesti
Žene, lepota i zdravlje: „Koristile su moje slike da pričaju o mom telu na Vocapu“ - Brazilke koje se bore protiv…
BBC News 29.12.2022
Cilj ovih aktivistkinja je da gradovi postanu pristupačniji za ljude svih oblika tela a oni sarađuju sa pravnicima na dovođenju slučajeva diskriminacije na sud. „Neobično je, iako je jako blizu moje kuće, ali tek sam pre pet godina počela da se vraćam… »
Žene, lepota i zdravlje: „Koristile su moje slike da pričaju o mom telu na Vocapu“ - Brazilke koje se bore protiv…
Južne vesti 29.12.2022
BBC „Neobično je, iako je jako blizu moje kuće, ali tek sam pre pet godina počela da se vraćam ovamo da bih išla na plažu." Rejen Souza je odrasla na ostrvu u Vitoriji, glavnom gradu brazilske države Espirio Santo. Njeni roditelji imaju kuću u Ila do… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 192 dinara, benzin 175 dinara do 23. januara
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 38 povezanih
Đilas: Oliver Ivanović žrtva političkog nasilja koje još uvek nije kažnjeno
Nova pre 56 minutajoš 23 povezane
Koalicija za slobodu medija: Solidarnost sa Jelenom Kleut zbog gušenja slobode izražavanja
Beta pre 16 minutajoš 29 povezanih
Pregovori MOL-a o kupovini udela u NIS-u u završnoj fazi uz izjave predsednika Vučića i mogućnost istrage EK
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 28 povezanih