Povezane vesti
"Moraš hitno u bolnicu - telo ti se gasi!" Isplivale slike iz bolnice veziste Liverpula, nećete ga prepoznati! (foto)
Mondo 29.12.2022
Nekada je bio mlada nada Liverpula, sada iskusni igrač i trener koji uči klince, a za Božić je preživeo pravu dramu. Nekada je bio mlada nada Liverpula, sada iskusni igrač i trener koji uči klince, a za Božić je preživeo pravu dramu. Nekadašnji fudbaler… »
FOTO „Lekari su mi rekli da sam blizu da mi se telo ugasi“: Fudbaler i trener Liverpula iznenada otkrio da ima retku bolest
Nova 29.12.2022
Za veče mu se život promenio iz korena. Džej Spiring, je 34-godišnji trener Liverpulovog tima do 18 godina, ali i igrač koji popunjava kvotu dozvoljenih starijih igrača u ekipi do 21 godine. Ipak, ostao je upamćen kao fudbaler prvog tima jer je 55 puta… »
Vesti dana »
Veljko Jovanović, profesor Filozofskog fakulteta: Intervencija policije bila je silovita, gurali su me i tukli po glavi i telu
Danas pre 1 satjoš 44 povezane
(BLOG) Novosadski studenti nakon Filozofskog i DIF-a stigli do Pravnog
N1 Info pre 34 minutajoš 52 povezane
Otvorene koverte sa prijavama na konkurs za generalnog direktora RTS-a – pet prijava uzeto u razmatranje
RTS pre 2 satajoš 26 povezanih
Vučić sa Orbanom o NIS-u u Davosu: "Verujem da će konačni ugovor Rusa i Mađara biti završen do sredine marta"
Insajder pre 4 satijoš 25 povezanih
Američke akcije u plusu nakon smirivanja geopolitičkih tenzija oko Grenlanda
RTV Novi Pazar pre 49 minutajoš 96 povezanih