Povezane vesti
FOTO „Lekari su mi rekli da sam blizu da mi se telo ugasi“: Fudbaler i trener Liverpula iznenada otkrio da ima retku bolest
Nova 29.12.2022
Za veče mu se život promenio iz korena. Džej Spiring, je 34-godišnji trener Liverpulovog tima do 18 godina, ali i igrač koji popunjava kvotu dozvoljenih starijih igrača u ekipi do 21 godine. Ipak, ostao je upamćen kao fudbaler prvog tima jer je 55 puta… »
"Moraš hitno u bolnicu - telo ti se gasi!" Isplivale slike iz bolnice veziste Liverpula, nećete ga prepoznati! (foto)
Mondo 29.12.2022
Nekada je bio mlada nada Liverpula, sada iskusni igrač i trener koji uči klince, a za Božić je preživeo pravu dramu. Nekada je bio mlada nada Liverpula, sada iskusni igrač i trener koji uči klince, a za Božić je preživeo pravu dramu. Nekadašnji fudbaler… »
Vesti dana »
Pakleni vikend, pa jesenje vreme: Meteorolog Čubrilo otkrio kada se završava novi toplotni talas
Mondo pre 3 satajoš 46 povezanih
Trampovi ljudi kreću u akciju: Prvo Putin, pa Zelenski – sprema se novi plan za kraj rata!
Večernje novosti pre 2 satajoš 32 povezane
Novi Sad: Roditelji učenika Jovine gimnazije optužili direktora za iznošenje neistina
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 8 satijoš 6 povezanih
Bukti požar na Suvoj planini, gasi i ruski avion, upozorenje planinarima
Serbian News Media pre 1 satjoš 18 povezanih