Povezane vesti
FOTO „Lekari su mi rekli da sam blizu da mi se telo ugasi“: Fudbaler i trener Liverpula iznenada otkrio da ima retku bolest
Nova 29.12.2022
Za veče mu se život promenio iz korena. Džej Spiring, je 34-godišnji trener Liverpulovog tima do 18 godina, ali i igrač koji popunjava kvotu dozvoljenih starijih igrača u ekipi do 21 godine. Ipak, ostao je upamćen kao fudbaler prvog tima jer je 55 puta… »
"Moraš hitno u bolnicu - telo ti se gasi!" Isplivale slike iz bolnice veziste Liverpula, nećete ga prepoznati! (foto)
Mondo 29.12.2022
Nekada je bio mlada nada Liverpula, sada iskusni igrač i trener koji uči klince, a za Božić je preživeo pravu dramu. Nekada je bio mlada nada Liverpula, sada iskusni igrač i trener koji uči klince, a za Božić je preživeo pravu dramu. Nekadašnji fudbaler… »
Vesti dana »

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Počela "Zadruga: - Elita 9" Uroš sa ogromnim noktima, asmin durdžić među takmičarima! Janjuševa bivša devojka Sara u rijalitiju, a tu je i tinejdžerka iz Italije (video)
Blic pre 21 minutajoš 4 povezane

"Borite se ili umrite": Ilon Mask uputio poruku desničarima u Londonu (video)
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana