Повезане вести
Нисам ја крив, натерао ме је... Нови фудбалер Ливерпула открио зашто је одбио Манчестер јунајтед
Вечерње новости 29.12.2022
НОВИ фудбалер Ливерпула Коди Гакпо признао је да је пре преласка у клуб са "Енфилда" разговарао са саиграчем из холандске репрезентације Вирџилом ван Дајком. ФОТО: АП/Тањуг Гакпо (23) је био један од најбољих играча Холандије… »
Жиру у Милану још најмање годину дана
Спорт клуб 29.12.2022
Подели : Фудбалер Милана Оливијер Жиру близу је потписивања новог уговора са вишеструким шампионом Европе. Жиру је прошле године за 2,85 милиона евра прешао из Челсија у Милан за који је одиграо 57 утакмица, постигао 23 гола у… »
Мбапе: Мартинез није мој проблем, једва чекам Месија
Н1 Инфо 29.12.2022
Фудбалер Пари Сен Жермена и француски репрезентативац Килијан Мбапе поновио је да му је тешко пао пораз од селекције Аргентине у финалу Светског првенства у Катару. Аргентина је у финалу Мундијала после бољег извођења пенала… »
Жиру пред новим потписом!
Спортске.нет 29.12.2022
Француски центарфор Оливије Жиру близу је продужетка уговора са шампионом Италије Миланом, јављају медији на "Чизми". Искусни, 36-годишњи нападач дошао је лета 2021. године на "Сан Сиру" у трансферу вредном 2.850.000 из Челсија… »
Мбапе: Мартинез није мој проблем, једва чекам Месија
Спорт клуб 29.12.2022
Подели : Фудбалер Пари Сен Жермена и француски репрезентативац Килијан Мбапе поновио је да му је тешко пао пораз од селекције Аргентине у финалу Светског првенства у Катару. Аргентина је у финалу Мундијала после бољег извођења… »
Мбапе: "Никад нећу сварити пораз од Аргентине"
Спортске.нет 29.12.2022
Фудбалер Пари Сен Жермена Килијан Мбапе рекао је да никад неће моћи да свари пораз Француске у финалу Светског првенства од Аргентине после једанаестераца. "Мислим да то никада нећу сварити", рекао је Мбапе новинарима после… »
Мбапе: Преживљао сам тешке тренутке после пораза у финалу
Дневник 29.12.2022
ПАРИЗ: Фудбалер Пари Сен Жермена и француски репрезентативац Килијан Мбапе поновио је данас да му је тешко пао пораз од селекције Аргентине у финалу Светског првенства у Катару, преноси "Екип". Аргентина је 18. децембра у финалу… »
Такав Дан: Како је цела Шпанија помислила да Мбапе стиже у Барселону
Вечерње новости 28.12.2022
У већем броју држава Дан шале је 1. април. У Шпанији је то 28. децембар. И, баш на тај датум, данас, Шпанијом је прострујала вест да бесни Килијан Мбапе стиже у Барселону. ФОТО: АП/Тањуг Како навори "Мундо Депортиво" у тексту "… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана