Повезане вести
Вучић: Сваки дан мира који купимо је живот и шанса за будућност
ИндексОнлине 29.12.2022
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да нам је сваки дан мира који купимо, сваки дан стабилности који купимо, то нам је живот више и шанса више за будућност. “Ја томе не видим алтернативу”, истакао је… »
Вучиц́: Сваки дан мира који купимо нам је живот више, шанса више за будуц́ност
Спутник 29.12.2022
Председник Србије Александар Вучиц́ поручио је данас да нам је сваки дан мира који купимо, сваки дан стабилности који купимо, то нам је живот више и шанса више за будуц́ност. "Ја томе не видим алтернативу", истакао је Вучиц́ у… »
Вучић: Сваки дан мира који купимо је живот и шанса за будућност
Инсајдер 29.12.2022
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да нам је сваки дан мира који купимо, сваки дан стабилности који купимо, то нам је живот више и шанса више за будућност. "Ја томе не видим алтернативу", истакао је Вучић у видео… »
Вучић: "Сваки дан мира који купимо, то нам је живот и шанса више за будућност"
Телеграф 29.12.2022
Вучић је поручио да тзв. власт у Приштини не жели да гради поверење. Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да је сваки дан мира који купимо, сваки дан стабилности који купимо, живот више и шанса више за будућност… »
Моћна порука председника Вучића: Сваки дан мира који купимо, то нам је живот више (видео)
Курир 29.12.2022
Председник Србије Александар Вучић објавио је нови видео на Инстаграм профилу "авуциц" и поручио да нам је сваки дан мира који купимо - живот више. "Боље смо искористили ових десет година него сви други. Брже је Србија… »
Укинута повишена борбена готовост Војске Србије
Н1 Инфо 29.12.2022
Стање повишене борбене готовости у Војсци Србије укинуто је одлуком председника и врховног команданта Александра Вучића, потврђено је Тањугу у Председништву. Борбена готовост проглашена је 26. децембра због ситуације на северу… »
Укинуто стање повишене борбене готовости Војске Србије
Нови магазин 29.12.2022
Стање повишене борбене готовости у Војсци Србије, које је председник Александар Вучић прогласио 26. децембра због ситуације на северу Косова, укинуто је, сазнаје портал Нова.рс. Одлука је усвојена након договора да почне… »
Велико хвала председнику и Србима са КиМ! Премијерка Брнабић: Владавина права је победила
Курир 29.12.2022
Премијерка Ана Брнабић објавила је на свом Твитер налогу како је захвална председнику Србије Александру Вучићу и Србима са Косова и Метохије за то што су нашли снаге да на бруталан терор и агресију одговоре скоро па безганичним… »
Брнабић: Огромна захвалност председнику и Србима са КиМ за посвећеност миру
Блиц 29.12.2022
Председница Владе Србије Ана Брнабић изразила је данас огромну захвалност председнику Србије Александру Вучићу и Србима са КиМ за то што су, како је навела, нашли снаге да на бруталан терор и агресију одговоре "скоро па… »
За мене је Косово и Метохија Србија и никада неће бити ништа друго Председник Вучић послао јаку поруку: Борим се и борићу се…
Курир 29.12.2022
Председник Србије Александар Вучић објавио је нови видео и поручио да је за њега Косово и Метохија Србија и да никада неће бити ништа друго. Он је на свом Инстаграм профилу објавио видео своје јучерашње изјаве да је по први пут… »
Брнабић: Огромна захвалност председнику и Србима са КиМ за посвећеност миру
Телеграф 29.12.2022
Брнабић је такође захвалила међународним партнерима који су помогли да се сачува мир. Председница Владе Србије Ана Брнабић изразила је данас огромну захвалност председнику Србије Александру Вучићу и Србима са КиМ за то што су… »
Вучић поручио: За мене је Косово и Метохија Србија, и никада неће бити ништа друго
Телеграф 29.12.2022
Борим се и борићу се за нашу браћу и наше сестре. Вучић је на свом Инстаграм профилу објавио видео своје јучерашње изјаве да по први пут српска страна добила нешто што је "извор права" да КБС не могу на север Косова без… »
Вести дана »

Спектакл на дану јединства Небо, копно и река под заставом Србије 10.000 војника, 600 возила и 70 летелица
Дневник пре 1 сатјош 17 повезаних

Борбени авиони нису прекршили границе на лету ка Калињинградској области
Политика пре 26 минутајош 17 повезаних

После свежег јутра, претежно сунчано и топло: У Србији данас до 31 степен
Еуроневс пре 31 минутајош 14 повезаних

Војна парада, све детаљно: Застава од 300 метара, 10.000 војника, специјалан програм борбених авиона: Ево када све почиње и шта је од улица затворено
Блиц пре 2 сатајош 10 повезаних

„Хтели сте да присвојите војску, ми ћемо је вратити народу“: Студенти организују скуп сат времена пре војне параде
Данас пре 21 минутајош 7 повезаних