Povezane vesti
"Bauljao sam, padao, ustajao, išao četvoronoške. Mislio sam da mi nema spasa": Milan iz Pirota uleteo je otrovni oblak…
Blic 29.12.2022
"Imao sam puno sreće, spasilo me je to što sam poznavao teren. Udahnuo bih i ne bih ispuštao vazduh sve dok sam mogao da izdržim pa onda ponovo. Bauljao sam, padao, ustajao, išao četvoronoške. Mislio sam da mi nema spasa, kada sam čuo komšiju policajca… »
Bauljao sam kroz maglu koja me je gušila, padao, išao četvoronoške: Milan se našao u oblaku otrovnog gasa
Telegraf 29.12.2022
Nakon što ga je spasao policajac, u bolnici je proveo tri sata, a još se oporavlja od trovanja amonijakom. - Imao sam puno sreće, spasilo me je to što sam poznavao teren. Udahnuo bih i ne bih ispuštao vazduh sve dok sam mogao da izdržim pa onda… »
Vesti dana »

Stravičan sudar na putu Apatin-svilojevo: Auto stranih tablica učestvovao u udesu, povređene tri osobe (foto/video)
Kurir pre 5 minutajoš 57 povezanih

Uhapšen policajac (39) sa novog Beograda: Sumnja se da je uzeo 700.000 evra preko "Netflix" fišing prevare: Otkriveni novi detalji
Blic pre 36 minutajoš 31 povezana

Poznato koliko će struja da poskupi: Spušta se granica između crvene i plave zone sa 1.600 na 1.200 kilovat-časova
Euronews pre 11 minutajoš 26 povezanih