Povezane vesti
MOJOFF praznični FAF maraton
Danas 29.12.2022
Deset dana autorskog filma na MojOFF platformi od 30. decembra do 8. januara. Nakon 28. izdanja Festivala autorskog filma održanog od 25. novembra do 2. decembra ove godine, izbor novijih autorskih filmova stiže i na platformu MojOFF. U okviru… »
Praznični maraton autorskog filma
Nova 29.12.2022
Nakon 28. izdanja Festivala autorskog filma održanog od 25. novembra do 2. decembra ove godine, izbor novijih ostvarenja stiže i na platformu MojOFF. U okviru prazničnog maratona autorskog filma koji će trajati od 30. decembra do 8. januara, publika… »
Vesti dana »
Veće penzije i plate, nove investicije... Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budžetu za 2025.
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih
"Sedim samo na srpskoj stolici": Vučić u intervjuu za BBC: To znači da sami donosimo odluke i ponosan sam na to
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 8 satijoš 2 povezane