Повезане вести
Тетоваже фаталне Мики имају скривене поруке Она испод груди је посебна, за једну искеширала 1.200 евра: "Носи зло на кожи"…
Курир 29.12.2022
Мирнеса С. (42) пореклом из Бусоваче у БиХ, познатија као Мики, дигла је целу Немачку на ноге због крађе више од милион евра из компаније у Штутгарту у којој је радила, а немачки Билд посетио је тату-студио у којем је Мирнеса… »
Како је конобарица мики ојадила Немачку за милион евра: Реконструкција пљачке открива важан детаљ! Све је испланирала!
Курир 29.12.2022
Мирнеса С. која је украла милион евра из компаније за транспорт новца из Штугарта у којој је радила током уназад неколико дана је тема број један свих регионалних медија. Сви се питају где је и како је успела да "ојади" Немачку… »
Пријатељ Мики која је нестала са милион евра објавио снимке и слике с њом: Исмева немачке полицајце
Телеграф 29.12.2022
Мустафа Мујо Османовић је већ дужи низ година пријатељ са Мирнесом званом Мики. Након што се сумњичи да је украла више од милион евра од фирме за транспорт новца у октобру, Мирнеса С. је вероватно најтраженија жена у Немачкој… »
Тетоваже Мики из БиХ имају скривене поруке: Једну је платила 1.200 евра, а посебна је она испод груди
Телеграф 29.12.2022
Мирнеса је нестала без трага, а криминалистичка полиција Штутгарта расписала је међународни налог за хапшење и нада се да ће бити препозната по специфичним тетоважама на телу. Немачки медији данима пишу о Мирнеси С. (42)… »
Вести дана »
(Видео) "Не знам, ударио ме камион брате!" Појавио се снимак на којем је наводно возач који је повређен у несрећи код Умке: Сав крвав, иза њега разлупана кола
Блиц пре 5 минутајош 38 повезаних
Краљ Чарлс: Спремни смо да са Немачком подржимо Европу пред претњом руске агресије
НИН пре 10 минутајош 42 повезане
"Наравно да сам гледао": Никола Јокић дигао Србију на ноге, ево шта је поручио Алимпијевићу
Мондо пре 1 сатјош 55 повезаних
Министарка Ђедовић разговарала са представницима нафтних компанија о снабдевању тржишта и Акционом плану
РТВ пре 2 сатајош 18 повезаних
Бајатовић: Неће бити гасне кризе у Србији, стечај и национализација НИС-а нису добра решења
НИН пре 1 сатјош 15 повезаних