Povezane vesti
Anćeloti: Mesi nije najbolji u istoriji
Sport klub 29.12.2022
Podeli : Trener Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da Argentinac Lionel Mesi nije najbolji igrač u istoriji fudbala. Mesi je na nedavno završenom Mundijalu sa selekcijom Argentine osvojio titulu šampiona sveta u fudbalu. „Znam da u Karimu Benzemi… »
Mesi najbolji ikad? To neće izaći iz mojh usta! Karla Anćelotija pitali za Lea, opet im je odgovorio isto
Mondo 29.12.2022
Karlo Anćeloti iskreno je odgovorio na pitanje da li je Leo najbolji ikad. Nije se ustezao da kaže ono što misli. Karlo Anćeloti iskreno je odgovorio na pitanje da li je Leo najbolji ikad. Nije se ustezao da kaže ono što misli. Na kraju godine i… »
„Iz mojih usta to neće izaći“: Karlo Anćeloti smatra da Lionel Mesi nije najbolji fudbaler u istoriji!
Hot sport 29.12.2022
Zanimljivo mišljenje! Osvajanjem Svetskog prvenstva u Kataru, mnogi misle da je Lionel Mesi „zakucao“ sebi poziciju najboljeg fudbalera u istoriji ove igre. Međutim, malo drugačijeg mišljenja je trener Real Madrida, iskusni, Karlo Anćeloti. –… »
Vesti dana »
Studentski protest u Nišu na četiri mosta: Održano 15 minuta tišine, šeta se i u Čačku, Jagodini, Inđiji... (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 56 povezanih
Košarkašu crvene zvezde prekipele kritike: Pljuvaću krv za ovaj tim, samo probajte da nastavite ovako!
Hot sport pre 27 minutajoš 50 povezanih
Izvinjenje studenata ekipi RTS-a zbog neprijatnosti koje je doživela u Novom Sadu
RTV pre 2 satajoš 43 povezane