Повезане вести
Анћелоти: Меси није најбољи у историји
Спорт клуб 29.12.2022
Подели : Тренер Реал Мадрида Карло Анћелоти рекао је да Аргентинац Лионел Меси није најбољи играч у историји фудбала. Меси је на недавно завршеном Мундијалу са селекцијом Аргентине освојио титулу шампиона света у фудбалу. „Знам… »
Меси најбољи икад? То неће изаћи из мојх уста! Карла Анћелотија питали за Леа, опет им је одговорио исто
Мондо 29.12.2022
Карло Анћелоти искрено је одговорио на питање да ли је Лео најбољи икад. Није се устезао да каже оно што мисли. Карло Анћелоти искрено је одговорио на питање да ли је Лео најбољи икад. Није се устезао да каже оно што мисли… »
„Из мојих уста то неће изаћи“: Карло Анћелоти сматра да Лионел Меси није најбољи фудбалер у историји!
Хот спорт 29.12.2022
Занимљиво мишљење! Освајањем Светског првенства у Катару, многи мисле да је Лионел Меси „закуцао“ себи позицију најбољег фудбалера у историји ове игре. Међутим, мало другачијег мишљења је тренер Реал Мадрида, искусни… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро