Povezane vesti

Od honorara zadrugara zavrteće vam se u glavi: Maja zarađuje čak 4.000 evra nedeljno, a ovi učesnisi samo 300

Od honorara zadrugara zavrteće vam se u glavi: Maja zarađuje čak 4.000 evra nedeljno, a ovi učesnisi samo 300

Blic 29.12.2022
Honorari ovogodišnjih zadrugara dosta se razikuju, shodno njihovim ranijim boravkom u Beloj kući, kao i dešavanjima koja su se odvijala na velelepnom imanju. Ipak, čak i najmanja brojka vrtoglano je velika, te je i novim zadrugarima boravak na imanju… »
Od honorara zadrugara će vam se zavrteti u glavi: Nećete verovati ko je dobio najviše novca

Od honorara zadrugara će vam se zavrteti u glavi: Nećete verovati ko je dobio najviše novca

Svet & Skandal 29.12.2022
Honorari zadrugara su veći nego što se mislilo Šesta sezona rijalitija „Zadruga“ počela je 9. septembra, a na velelepno imanje u Šimanovcima uselilo se oko 50 zadrugara. Od prvog dana, do danas, mnoga rijaliti imena su se promenila. Neke nove… »
"Imam dobre razloge što sam otišao iz rijalitija": Prvo oglašavanje Mikija Đuričića posle diskvalifikacije! Evo da li se…

"Imam dobre razloge što sam otišao iz rijalitija": Prvo oglašavanje Mikija Đuričića posle diskvalifikacije! Evo da li se…

Blic 28.12.2022
Miki Đuričić je diskvalifikovan iz rijalitija "Zadruga 6" nakon što je odlučio da samoinicijativno napusti imanje u Šimanovcima, a on se sada prvi put oglasio nakon napuštanja "Pinkovog" šou-programa. - Dobro jutro. Evo da vam se javim, hvala Bogu… »

Vesti dana »