Povezane vesti
"Imam 52, a moj ljubavnik 35 godina" - Ela Dvornik se oporavlja nakon šokantnih priznanja: "Varam ga s kolegom sa posla"
Mondo 29.12.2022
Popularna hrvatska blogerka i ćerka pokojnog Dina Dvornika, Ela objavila je šokantne ispovesti na društvenim mrežama. Popularna hrvatska blogerka i ćerka pokojnog Dina Dvornika, Ela objavila je šokantne ispovesti na društvenim mrežama. Ela Dvornik… »
"Spavala sam s poznatim sportistom noć pre njegovog venčanja": Ela Dvorinik objavila šokantne ispovesti i još se oporavlja
Kurir 29.12.2022
Ela Dvornik (32), ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, na svojem je Instagramu zamolila pratitelje da joj otkriju svoje tajne, one koje baš nikome ni u rekli, a neki od odgovora bili su šokantni. Tokom vožnje je objavljivala anonimne odgovore na… »
Vesti dana »
Pojačano prisustvo tzv. kosovske policije na severu KiM, posle eksplozije u kanalu Ibar-Lepenac i pretresa srpskih kuća
RTS pre 52 minutajoš 36 povezanih
Centar Zlatibora neprepoznatljiv, palo čak 50 cm snega! U ovim delovima Srbije ne prestaje da veje: Rhmz popalio alarme, a evo šta nas čeka do kraja dana (foto, video)
Blic pre 52 minutajoš 19 povezanih
Hoksi nadigrali Šarlot:Micićeva partija sezone nije bila dovoljna za trijumf! (video)
Hot sport pre 3 satajoš 16 povezanih
Nova šefica diplomatije EU i predsednik Evropskog saveta u poseti Kijevu
Beta pre 33 minutajoš 7 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael bombardovao sirijsku vojnu infrastrukturu na granici sa Libanom
Euronews pre 2 satajoš 8 povezanih