Povezane vesti
Britanska kompanija za zdravstvene podatke: Oko 9.000 ljudi verovatno umire od korone u Kini svakoga dana
Euronews 29.12.2022
Oko 9.000 ljudi u Kini verovatno umire svakoga dana od koronavirusa, saopštila ja danas britanska kompanija za zdravstvene podatke Erfiniti sa sedištem u Londonu, skoro udvostručivši svoju procenu od pre nedelju dana. Kumulativni broj smrtnih slučajeva u… »
Oko 9.000 ljudi verovatno umire od korone u Kini svakoga dana?
RTV 29.12.2022
PEKING - Oko 9.000 ljudi u Kini verovatno umire svakoga dana od korona virusa, saopštila ja danas britanska kompanija za zdravstvene podatke Erfiniti sa sedištem u Londonu, skoro udvostručivši svoju procenu od pre nedelju dana. Kumulativni broj smrtnih… »
Erfiniti: Oko 9.000 ljudi verovatno umire od korone u Kini svakoga dana
IndeksOnline 29.12.2022
PEKING – Oko 9.000 ljudi u Kini verovatno umire svakoga dana od korona virusa, saopštila ja danas britanska kompanija za zdrvastvene podatke Erfiniti sa sedištem u Londonu, skoro udvostručivši svoju procenu od pre nedelju dana. Kumulativni broj smrtnih… »
Erfiniti: Oko 9.000 ljudi verovatno umire od korone u Kini svakoga dana
Telegraf 29.12.2022
Kumulativni broj smrtnih slučajeva u Kini od 1. decembra verovatno je dostigao 100.000 na ukupno 18,6 miliona zaraženih, naveo je Erfiniti, preneo je Rojters. Oko 9.000 ljudi u Kini verovatno umire svakoga dana od korona virusa, saopštila ja danas… »
Vesti dana »

Ubijen bivši predsednik ukrajinskog parlamenta, BBC izvor kaže da se napadač maskirao u Glovo dostavljača
Južne vesti pre 38 minutajoš 33 povezane

Potresna poruka na grobu Saše Popovića: Suzana se slomila pred svima, pogledajte šta su mu ostavili (Foto, Video)
Mondo pre 2 satajoš 36 povezanih

Nevreme sa jakim vetrom i požarima u Šumadiji, naročito u Čačku i Kragujevcu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 48 povezanih

Trenutak kad se cela Srbija zaledila: Jokića gurnuli s leđa, odmah se uhvatio za lakat
Mondo pre 8 minutajoš 30 povezanih