Povezane vesti

Britanska kompanija za zdravstvene podatke: Oko 9.000 ljudi verovatno umire od korone u Kini svakoga dana

Britanska kompanija za zdravstvene podatke: Oko 9.000 ljudi verovatno umire od korone u Kini svakoga dana

Euronews 29.12.2022
Oko 9.000 ljudi u Kini verovatno umire svakoga dana od koronavirusa, saopštila ja danas britanska kompanija za zdravstvene podatke Erfiniti sa sedištem u Londonu, skoro udvostručivši svoju procenu od pre nedelju dana. Kumulativni broj smrtnih slučajeva u… »
Oko 9.000 ljudi verovatno umire od korone u Kini svakoga dana?

Oko 9.000 ljudi verovatno umire od korone u Kini svakoga dana?

RTV 29.12.2022
PEKING - Oko 9.000 ljudi u Kini verovatno umire svakoga dana od korona virusa, saopštila ja danas britanska kompanija za zdravstvene podatke Erfiniti sa sedištem u Londonu, skoro udvostručivši svoju procenu od pre nedelju dana. Kumulativni broj smrtnih… »
Erfiniti: Oko 9.000 ljudi verovatno umire od korone u Kini svakoga dana

IndeksOnline 29.12.2022
PEKING – Oko 9.000 ljudi u Kini verovatno umire svakoga dana od korona virusa, saopštila ja danas britanska kompanija za zdrvastvene podatke Erfiniti sa sedištem u Londonu, skoro udvostručivši svoju procenu od pre nedelju dana. Kumulativni broj smrtnih… »

Telegraf 29.12.2022
Kumulativni broj smrtnih slučajeva u Kini od 1. decembra verovatno je dostigao 100.000 na ukupno 18,6 miliona zaraženih, naveo je Erfiniti, preneo je Rojters. Oko 9.000 ljudi u Kini verovatno umire svakoga dana od korona virusa, saopštila ja danas… »

Vesti dana »

Danas toplije, temperatura do 19 stepeni

Danas toplije, temperatura do 19 stepeni

Beta pre 43 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan, 4. april

Na današnji dan, 4. april

Šabačke novosti pre 42 minutajoš 2 povezane
Naslovne strane za subotu, 4. april 2026. godine

Naslovne strane za subotu, 4. april 2026. godine

Beta pre 13 minutajoš 2 povezane