Povezane vesti
Britanska kompanija za zdravstvene podatke: Oko 9.000 ljudi verovatno umire od korone u Kini svakoga dana
Euronews 29.12.2022
Oko 9.000 ljudi u Kini verovatno umire svakoga dana od koronavirusa, saopštila ja danas britanska kompanija za zdravstvene podatke Erfiniti sa sedištem u Londonu, skoro udvostručivši svoju procenu od pre nedelju dana. Kumulativni broj smrtnih… »
Oko 9.000 ljudi verovatno umire od korone u Kini svakoga dana?
RTV 29.12.2022
PEKING - Oko 9.000 ljudi u Kini verovatno umire svakoga dana od korona virusa, saopštila ja danas britanska kompanija za zdravstvene podatke Erfiniti sa sedištem u Londonu, skoro udvostručivši svoju procenu od pre nedelju dana. Kumulativni broj… »
Erfiniti: Oko 9.000 ljudi verovatno umire od korone u Kini svakoga dana
IndeksOnline 29.12.2022
PEKING – Oko 9.000 ljudi u Kini verovatno umire svakoga dana od korona virusa, saopštila ja danas britanska kompanija za zdrvastvene podatke Erfiniti sa sedištem u Londonu, skoro udvostručivši svoju procenu od pre nedelju dana. Kumulativni broj… »
Erfiniti: Oko 9.000 ljudi verovatno umire od korone u Kini svakoga dana
Telegraf 29.12.2022
Kumulativni broj smrtnih slučajeva u Kini od 1. decembra verovatno je dostigao 100.000 na ukupno 18,6 miliona zaraženih, naveo je Erfiniti, preneo je Rojters. Oko 9.000 ljudi u Kini verovatno umire svakoga dana od korona virusa, saopštila ja danas… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 7 satijoš 6 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Šolc pozvao Putina da povuče trupe; Zelenski: "Minsk 3" se neće dogoditi
RTV pre 39 minutajoš 3 povezane