Повезане вести

Британска компанија за здравствене податке: Око 9.000 људи вероватно умире од короне у Кини свакога дана

Британска компанија за здравствене податке: Око 9.000 људи вероватно умире од короне у Кини свакога дана

Еуроневс 29.12.2022
Око 9.000 људи у Кини вероватно умире свакога дана од коронавируса, саопштила ја данас британска компанија за здравствене податке Ерфинити са седиштем у Лондону, скоро удвостручивши своју процену од пре недељу дана. Кумулативни… »
Око 9.000 људи вероватно умире од короне у Кини свакога дана?

Око 9.000 људи вероватно умире од короне у Кини свакога дана?

РТВ 29.12.2022
ПЕКИНГ - Око 9.000 људи у Кини вероватно умире свакога дана од корона вируса, саопштила ја данас британска компанија за здравствене податке Ерфинити са седиштем у Лондону, скоро удвостручивши своју процену од пре недељу дана… »
Ерфинити: Око 9.000 људи вероватно умире од короне у Кини свакога дана

ИндексОнлине 29.12.2022
ПЕКИНГ – Око 9.000 људи у Кини вероватно умире свакога дана од корона вируса, саопштила ја данас британска компанија за здрваствене податке Ерфинити са седиштем у Лондону, скоро удвостручивши своју процену од пре недељу дана… »

Телеграф 29.12.2022
Кумулативни број смртних случајева у Кини од 1. децембра вероватно је достигао 100.000 на укупно 18,6 милиона заражених, навео је Ерфинити, пренео је Ројтерс. Око 9.000 људи у Кини вероватно умире свакога дана од корона вируса… »

Вести дана »