Повезане вести
Британска компанија за здравствене податке: Око 9.000 људи вероватно умире од короне у Кини свакога дана
Еуроневс 29.12.2022
Око 9.000 људи у Кини вероватно умире свакога дана од коронавируса, саопштила ја данас британска компанија за здравствене податке Ерфинити са седиштем у Лондону, скоро удвостручивши своју процену од пре недељу дана. Кумулативни… »
Око 9.000 људи вероватно умире од короне у Кини свакога дана?
РТВ 29.12.2022
ПЕКИНГ - Око 9.000 људи у Кини вероватно умире свакога дана од корона вируса, саопштила ја данас британска компанија за здравствене податке Ерфинити са седиштем у Лондону, скоро удвостручивши своју процену од пре недељу дана… »
Ерфинити: Око 9.000 људи вероватно умире од короне у Кини свакога дана
ИндексОнлине 29.12.2022
ПЕКИНГ – Око 9.000 људи у Кини вероватно умире свакога дана од корона вируса, саопштила ја данас британска компанија за здрваствене податке Ерфинити са седиштем у Лондону, скоро удвостручивши своју процену од пре недељу дана… »
Ерфинити: Око 9.000 људи вероватно умире од короне у Кини свакога дана
Телеграф 29.12.2022
Кумулативни број смртних случајева у Кини од 1. децембра вероватно је достигао 100.000 на укупно 18,6 милиона заражених, навео је Ерфинити, пренео је Ројтерс. Око 9.000 људи у Кини вероватно умире свакога дана од корона вируса… »
Вести дана »
"Шта смо ми, будале са чековном књижицом?!" Ово је доказ да су Американци бесни као никад пре и да се спрема потоп: Трамп и Путин у дуету спремају Зеленском пакао
Блиц пре 1 сатјош 9 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет ЕУ, морамо да престанемо да скрећемо поглед с начина владавине Вучића
Н1 Инфо пре 20 минутајош 2 повезане
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 31 минутајош 5 повезаних
Немила појава захватиће Београд и ове делове земље: Ево шта најављује временска прогноза за 9. децембар
Ало пре 1 сатјош 7 повезаних
Данас је Свети Алимпије, један од три велика Столпника: Верује се да не треба јести ову врсту меса
Телеграф пре 35 минутајош 6 повезаних