Povezane vesti
Molio sam sina da ne ide u Beograd! Nenad Periš prvi put otkriva - Protivio sam se, evo i zbog čega...
Mondo 30.12.2022
Prošlo je godinu dana od kada je Matej Periš nestao u Beogradu. Prošlo je godinu dana od kada je Matej Periš nestao u Beogradu. Nenad Periš, otac Mateja Periša, koji je nestao pre godinu dana, u noći 30. na 31. decembar 2021. godine, u Beogradu, gde je… »
Nenad Periš nakon godinu dana o slučaju koji je potresao region: Otkrio zbog čega je rekao sinu Mateju da ne ide u Beograd
Nova 30.12.2022
"Protekla godina prošla je u jednom trenu, u razmišljanju o mome Mateju, u prihvatanju nekih novih spoznaja i o životu koji se u potpunosti promenio, i koji ja i svi mi u porodici, nažalost, moramo prihvatiti onakvim kakav jeste", počinje priču za… »
"Molio sam ga da ne ide u Beograd": Potresna ispovest oca Mateja Periša na godišnjicu njegovog nestanka: Imao sam loš…
Blic 30.12.2022
- Protekla godina prošla je u jednom trenu, u razmišljanju o mome Mateju, u prihvaćanju nekih novih spoznaja i o životu koji se u potpunosti promenio i koji ja i svi mi u porodici, nažalost, moramo prihvatiti onakvim kakav jeste. Poslednji put sam sa… »
"Imao sam loš osećaj, sada nosim svoj krst do ponovnog susreta sa mojim Matejem": Teška ispovest Nenada Periša
Telegraf 30.12.2022
"Noseći svoj krst svedočiću istini i tu ću istinu poneti u ponovni susret s mojim Matejem" "Protekla godina prošla je u jednom trenu, u razmišljanju o mome Mateju, u prihvaćanju nekih novih spoznaja i o životu koji se u potpunosti promenio i koji ja i… »
Godinu dana od tragičnog nestanka mateja periša 30. Decembra: Posle 5 meseci nađen u Dunavu, ovo je poslednja poruka ocu
Mondo 30.12.2022
Matej Periš nestao je pre godinu dana u noći između 30. i 31. decembra. Njegovo telo pronađeno je u Dunavu. Matej Periš nestao je pre godinu dana u noći između 30. i 31. decembra. Njegovo telo pronađeno je u Dunavu. Nijedan nestanak nije izazvao toliku… »
Došao u Beograd da slavi Novu Godinu, pa nestao: Na današnji dan izgubio se svaki trag Mateju Perišu, posle pet meseci potrage…
Blic 30.12.2022
Matej Periš. Mladić koji je prošle godine došao u Beograd iz Splita, ne bili dočekao Novu Godinu sa prijateljima, nestao je u noći između 30. i 31. decembra. U njegovu potragu uključili su se svi, policija, žandarmerija.. i iz Srbije i iz Hrvatske. Niko… »
"Tata, ulazim u Srbiju": Ovako je glasila Matejeva poruka ocu kome nikada nije odgovorio na jedno pitanje
Telegraf 30.12.2022
- Bog mi je dao da ga nađem i da ga sahranim. Njegovo srce prestalo je da kuca, rekao je Periš. Matej Periš (28) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine u Beogradu, a njegovo beživotno telo nađeno je u maju ove godine na Adi… »
Vesti dana »
Hoće li biti primirja sa Iranom? Oglasila se Bela kuća: Ovo bi moglo da stupi na snagu već danas, Tramp se uskoro obraća
Blic pre 53 minutajoš 26 povezanih
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
BBC News pre 6 satijoš 32 povezane
Kruži nova prevara Srbijom - Ovo su saobraćajne kazne koje ne smete nikako da platite
Kamatica pre 1 satjoš 22 povezane