Повезане вести
Вучевић: Иза нас врло напети дани, остварена мала дипломатска победа
Дневник 30.12.2022
НОВИ САД: Након што су Јариње, Брњак и Мердаре поново отворени за саобраћај, остварена је мала дипломатска победа. Мала јер нико од нас није у заблуди да су решени сви проблеми за Србе на Косову и Метохији, ни да је Србија… »
Вучевић: Нико није у заблуди али били смо мудри и рационални
Дневник 30.12.2022
Министар одбране Милош Вучевић гостовао је на ТВ Хепи у емисији „Добро јутро Србијо” и том приликом је истакао: „Да није дошло до мирног расплета ја сигурно не бих био овде. Требало би да будемо задовољни, али не претерано. Када… »
Вучевић о смиривању тензија на Косову: Постигли смо малу дипломатску победу
Нови магазин 30.12.2022
Министар одбране Милош Вучевић оценио је данас да смиривање тензија на северу Косова представља "малу дипломатску победу" Србије. Вучевић је после уклањања барикада са севера Косова оценио да је "добро што после дужег… »
Министар Вучевић о ситуацији на Косову: Постигли смо малу дипломатску победу, али није све идеално
Телеграф 30.12.2022
Министар одбране Милош Вучевић говорио је у Јутарњем програму Хепи телевизије о дипломатској победи на КиМ. Министар одбране Милош Вучевић говорио је у Јутарњем програму Хепи телевизије о дипломатској победи на КиМ, уклањању… »
Вести дана »
Озмо: Мислио сам да Новак више не може ничим да ме изненади!
Спорт клуб пре 54 минутајош 275 повезаних
Бившим министрима Весићу и Момировићу укинут притвор, јер нема оптужнице
Бета пре 1 сатјош 34 повезане
Познато како је откривено 5 тона дроге код Крушевца: Акција полиције трајала 6 месеци, ухапшено више особа
Мондо пре 2 сатајош 39 повезаних